Torsk på italiensk vis har deilig garnityr på toppen av oliven, basilikum, soltørka tomat og kvitløk. Originalt skal den steikast på relativt låg varm, 130 grader, men om du vil… Fortsett å les »
Verdas beste bollar
Denne oppskrifta på bollar kjem Kristine frå detsoteliv.no og det er ho som har erklært dei for verdas beste bollar. Eg har endra litt på oppskrifta etter å ha baka… Fortsett å les »
TACO-pizza
Botn: 2,5dl vatn 300g kveitemjøl (ca 5-6 dl) ½ pk tørrgjær 1ts salt 2ss olivenolje Topping: 1 boks pizzasaus 200g karbonadedeig med tacokrydder ½ rødløk 8-10 cherrytomatar 12-15 nachochips riven… Fortsett å les »
PIZZASAUS til å fylle frysaren
Du treng: 2 ss olivenolje 3 fedd kvitløk 1/2 raud chili 3 boksar hakka tomat 1/2-1 glas tomatpurè 1 ss tørka basilikum (eller 2-3 ss frisk basilikum) 1 ss oregano… Fortsett å les »
Spinat og brokkolisuppe
Sunn, varm og god suppe. Akkurat det ein treng ein kald vinterdag! Supersunn med både brokkoli og spinat i seg, og deilig grøn på farge. Til 3 personar treng du:… Fortsett å les »
Eltefritt brød med heilkorn frå kveite
Eltefritt brød har blitt vårt kvardagsbrød. Anten blir det rørt saman om kvelden og steikt om morgonen, eller så blir det rørt saman om morgonen og steikt etter middag. Har… Fortsett å les »
Pavlova med friske bær
Sidan det er mogleg å delta med to kaker på Matbloggsentralen si OL-utfordring passa det bra å publisere kaka som er eit av hovudbileta på facebooksida og instagram til Heimelaga -men enkelt…. Fortsett å les »
Sjokoladekake frå “Slikkepott”
Matbloggsentralen arrangerer OL-kake utfordring der kravet er at kaka skal innehalde kremfløyte. Dette passa veldig bra for meg som nettopp har fått «Slikepott»-boka i julegåve. Boka er nemleg full av fristelsar som… Fortsett å les »
Torsk med chorizo og quinoa
Enkel og god torskemiddag som passar like bra på ein kvardag som ein helgedag. Med quinoa i retten får du i deg like mykje protein som om det skulle vore… Fortsett å les »
Raud pastasalat med kylling
Denne salaten smakar nydeleg og er super å lage kvelden før. Den held seg fint i kjøleskap og er god å ta med på tur eller ha med i lunsjboksen…. Fortsett å les »