Müsli med aprikos

250g havregryn 50g linfrø 50g sesamfrø 50g solsikkekjerner 50g graskarkjerner 50g hakka valnøtter 50g hakka mandlar 75g hakka tørka aprikos 1dl eplejuice 2ss rapsolje 2 klyper salt Rør alt saman… Fortsett å les »

Krokan-is

Vaniljeis: 4 dl h-mjølk 4 dl kremfløyte 6 eggeplommar 300 g sukker 1 vaniljestang Krokan: 1,5 dl sukker 1 ss smør 1 dl mandlar Splitt vaniljestanga og ha den i… Fortsett å les »

Pai med skinke og ruccola

Grov botn: 2dl kveitemjøl 2dl fullkornkveitemjøl 1dl varmt vatn 1dl solsikkeolje Bland saman og trykk ut i ei paiform. Kan gjerne forsteikast i ti min på 200 grader om du… Fortsett å les »

Mokkafromasj

Denne desserten står alltid på bordet når det er familieselskap hjå oss. Manglar den kan du vere sikker på at nokon kommenterer det…! Og det er ikkje så rart, den… Fortsett å les »

Shepherd´s pie

I fjor ein gong hengde Rema 1000 opp store flagg med bilete av Shepherd´s Pie og Erling Sundal, og det dukka opp variantar av denne middagsretten på nær alle matbloggar…. Fortsett å les »