oppskrift oksehalegryte

Vekemeny 16

Vekemeny 16 er på plass, og det er jammen meg våren også! Hurra for varmegrader og fuglekvitter. Denne tida på året gjer meg så glad. Energinivået stig for kvar dag,… Fortsett å les »

ovnssteikt lapskaus

Gratinert lapskaus

Gratinert lapskaus er perfekt kvardagsmat som krev få ingrediensar. Ei frosen lapskausblanding frå frysedisken, nokre pølser, poteter og mjølk spelar hovudrollene. Kjapt forklart freser du lapskausblandinga og pølsene i ei… Fortsett å les »

karamellpopcorn sunnere

Reklame

Kokosblomst-popcorn

Kokosblomst-popcorn er ein sunnare og litt kjappare versjon av karamellpopcorn som blei ein favoritt det året vi var i Asia. Karamellpopcorn er fantastisk, men la meg vere heilt ærleg. Det… Fortsett å les »

Snickerskladdkake

Snickerskladdkake er søt, salt og mektig. Akkurat slik ei kake skal vere. Kladdkaker skal jo ganske enkelt rørast saman, og det er nettopp det du gjer med denne. I tillegg… Fortsett å les »

taco med torsk

Vekemeny 15

Første veka av april er overstått, og ein skulle tru at no var det vårsko og sykkel som gjaldt. Men dei fekk seg ei litt uventa pause gitt. Snøvér og… Fortsett å les »

enkel spinatsuppe

Spinatsuppe med egg

Spinatsuppe med egg er irrgrøn på farge og smakar nydeleg godt. Har du ei god kyllingkraft liggande i frysaren er det no du skal leite den opp. Viss ikkje må… Fortsett å les »

Marsoppskrifter

Marsoppskrifter

Marsoppskrifter oppsummerer månaden som har gått her på bloggen. Bak bloggen var det hektisk aktivitet med ferdigstilling av bokmanus, og målet var at det ikkje skulle vise igjen på blogginnhaldet…. Fortsett å les »

Sjokolade med karamellkrokan

Reklame

Sjokolade med karamellkrokan

Sjokolade med karamellkrokan er lett å lage, og krev få ingrediensar. Mørk sjokolade er ein stor favoritt hjå meg, og kvar dag et eg ein knekk saman med ettermiddagskaffien. I… Fortsett å les »

Oksehalegryte med rotmos

Oksehalegryte med rotmos

Oksehalegryte med rotmos er middagen du kan servere etter å ha vore ein heil dag ute på ski. Perfekt å brune kjøtet litt etter frukost, legge det i ei eldfast… Fortsett å les »