loaded veggie nachos

Loaded Veggie Nachos

Knasande nachos med flust av gode smakar på toppen er det vel ingen som seier nei takk til? Denne retten er kjapp å snekre saman og populær å setje på… Fortsett å les »

Omnssteikt kylling med gul pesto og hasselbackpoteter

Vekemeny 3

Vekemeny 3 er på plass, kanskje finn du noko godt å servere denne januarveka?

nudelsalat med peanøttsaus-1

Reklame

Vekemeny 2

Hoppsann! Har du kome godt i gong med kvardagen? Og så treng du litt middagsinspirasjon? Her får du forslaget for veka som kjem. Tips: Oppskrifter og ingrediensar levert heim Vil… Fortsett å les »

kvardagsmat oppskrift grove rundstykker

Vekemeny 1

Velkommen 2023, la du bli fin! Etter julefeiring med god mat og dessert, passar det godt med litt meir kvardagsleg mat. Her får du forslag til kva du kan servere… Fortsett å les »

julekrydra havregrynsrundstykker

Vekemeny 50

Så var det tredje søndag i advent, og vi er over på femti-talet i vekenummer. 2023 nærmar seg for kvar dag, men før det er det juleferie, og god mat… Fortsett å les »

julebrød

Vekemeny 49

Andre søndag i advent, og desemberlys ute. Kaldt, klart og stjerneskin. Kan det bli finare? Håper du lagar deg fine dagar. Her får du forslag til kva du kan lage… Fortsett å les »

gul bernhardt

Vekemeny 48

Hei som det går! Plutseleg var det første søndag i advent, og det er tid for julelys, julebakst og julekos. Håper du lagar deg sjølv ei fin adventstid, anten du… Fortsett å les »

Rødkål 2.0

Eg innser at det har skjedd ein ting eller to på dei snart ti åra denne matbloggen har eksistert. Det gjer at oppskriftene som er delt heilt i starten har… Fortsett å les »

Reklame

Julegåvetips 2022

Det nærmar seg jul for kvar dag, og kanskje er du allereie godt i gong med julegåvene? Eller kanskje du funderar på kva du kan ønske deg sjølv? Det kjem… Fortsett å les »

verdens beste nøttestek

Vekemeny 47

I dag skriv eg vekemenyen til deg frå eit hus som luktar jul. Her skal nemleg årets pinnekjøt smakast på, og då er jo halve gleda å kjenne på lukta… Fortsett å les »

marsipankake med friske bær

Vekemeny 46

Her får du vekemeny 46, håper du finn inspirasjon til kva du kan lage og setje på middagsbordet i veka som kjem. Ha ei fin veke!