Baconsurra kylling med krema pasta

Vekemeny 17

Hei sveisan! Har du det bra i den «nye» kvardagen? Eg håper det står bra til etter forholda og at du er klar for ny matinspo denne veka. Her får… Fortsett å les »

skrei

Vekemeny 11

Ny søndag og ny vekemeny! Sjølv om det er stilt på bloggen for tida prøvar eg å halde oppe vekemenyane etter fine meldingar og ønsker frå dykk. Stas at de… Fortsett å les »

vegetarisk langpanne med avokado-hummus

Vekemeny 10

Hei søndag og hei mars! Sjølv med ein dag ekstra kom og gjekk februar som ein røyk. Eg tek det alltid som eit godt teikn når tida går fort, det… Fortsett å les »

Eltefritt grovbrød i gryte

Innlegget inneheld reklame gjennom annonselenker til Christiania Glasmagasin  Eltefritt er favorittmetoden her i huset. Rør raskt saman deiga om kvelden, la deiga heve heile natta og nyt nysteikt brød til… Fortsett å les »

peanøttsaus

Vegetar-meny 8

Ny søndag og ny meny for veka som kjem! Håper du finn noko som fristar! Vegetar-meny 8 Lurer du på kvifor vekemenyen er bytta ut med vegetar-meny? Sjekk ut utfordringa… Fortsett å les »

sobanudlar med steikt brokkoli og chili

Vegetar-meny 7

Har du teke vinterferie? Eller er det ei veke igjen? Eller kanskje skal du ikkje ha ferie i det heile? Uansett håper eg du finn tid til å lage noko… Fortsett å les »

oppskrift granola kokos

Vegetar-meny 6

Vegetar-meny 6 byr på fleire vegetarmiddagar som eg håper vil friste deg. Ein ting eg opplever som positivt ved å fokusere på vegetar er den nyoppdaga glede over supper til… Fortsett å les »

kanel giflar

Vegetar-meny 5

Vegetar-meny 5 er herved servert! Håper du finn noko du har lyst til å lage og servere i den komande veka. Del gjerne med meg på Instagram om du lagar… Fortsett å les »