MRF-svele

Vekemeny 12

Vekemeny 12 er på plass og det er siste innspurt før påskeveka startar. Mat må ein ha og her får du denne vekas forslag til meny. Vekemeny 12

heimelaga hamburger

Vekemeny 11

Søndag og godt i gong med mars. Det er berre to små veker til det er påske, og vinteren er over på for denne gong. I veka som har gått… Fortsett å les »

sjokolademoussekake

Februaroppskrifter

Februaroppskrifter – eit tilbakeblikk på dei nye oppskriftene i månaden som var. Denne månaden baud mellom anna på kake til morsdag, deilig brødbakst og spanande oppdrag for Gartner. Håper å… Fortsett å les »

reinskav

Vekemeny 10

Søndag og tid for å publisere forslaget til meny for den komande veka! Denne helga har gått med til kokebokskriving, smaking og fotografering. Det nærmar seg innlevering av ferdig manus,… Fortsett å les »

kikertsuppe

Reklame

Kikertsuppe

Mild og god suppe med knæsj farge, takka vere gurkemeie. Eg likar det krydderet berre betre og betre. Knall farge og gode eigenskapar for kroppen samla i eit gult pulver…. Fortsett å les »

vinterferien 2018

Vinterferien 2018

Vinterferien 2018 er overstått og om du er ute etter oppskrifter er ikkje dette innlegget for deg. Men er du som meg, og elskar å sjå bileter frå andre sine… Fortsett å les »

Asiatisk laksewok med nudlar

Vekemeny 9

Huhei hvor det går! Ny veke på gong, og ny middagsinspo er klar. Etter ferieveke med litt lausare planlegging trengst det ofte litt idear for å kome i gong igjen…. Fortsett å les »