lasagne med fetaost

Vekemeny 47

Håper alt står bra til og at du er klar for litt ny inspo til den komande veka. Her får du forslaga til kva du kan sette på bordet. Ha… Fortsett å les »

Vekemeny 46

Og der var det søndag igjen gitt! Vekene går som ein røyk synest eg. Som forrige veke er det slik at juleoppskriftene tikkar oppover på besøksstatistikken, og det viser at… Fortsett å les »

best at bread

Vekemeny 45

Velkommen skal du vere november! Har du begynt å tenke på julematen og julebaksten allereie? Besøkstala her på bloggen viser i allefall at ein del har begynt å planlegge kva… Fortsett å les »

Skumkake

Skumkake

Skumkake er min barndoms favoritt; ikkje noko barneselskap utan.  Og den tradisjonen kan eg lett overføre vidare til mine born. Kven likar vel ikkje kokosbollar? Her får du kakeversjonen! Skumkake… Fortsett å les »

Prinsessekake

Vekemeny 44

Ny veke og ny meny er klar! Finn du ein rett eller to du vil lage?Om du lagar noko frå bloggen blir eg alltid glad for å sjå det på… Fortsett å les »

halloumi i pitabrød

Vekemeny 43

Her finn du forslaget til kva du kan lage på kjøkkenet i den komande veka. Håper du finn noko som fristar. Og om du lagar noko frå bloggen blir eg… Fortsett å les »

falafel med tahinidressing

Vekemeny 42

Her finn du forslaget til kva du kan lage på kjøkkenet i den komande veka! Enjoy:)