Hei sveisan! Har du det bra i den “nye” kvardagen? Eg håper det står bra til etter forholda og at du er klar for ny matinspo denne veka. Her får… Fortsett å les »
Vegetargrateng med linser og spinat
Vegetargrateng med linser og spinat får heile huset til å lukte nydleg. Kvitløk, løk og muskat i ein nydeleg tomatsaus som blir gratinert i omnen til det boblar og er… Fortsett å les »
Vekemeny 11
Ny søndag og ny vekemeny! Sjølv om det er stilt på bloggen for tida prøvar eg å halde oppe vekemenyane etter fine meldingar og ønsker frå dykk. Stas at de… Fortsett å les »
Vekemeny 10
Hei søndag og hei mars! Sjølv med ein dag ekstra kom og gjekk februar som ein røyk. Eg tek det alltid som eit godt teikn når tida går fort, det… Fortsett å les »
Eltefritt grovbrød i gryte
Eltefritt er favorittmetoden her i huset. Rør raskt saman deiga om kvelden, la deiga heve heile natta og nyt nysteikt brød til sein frukost eller lunsj. Har du forsøkt denne… Fortsett å les »
Vegetar-meny 8
Ny søndag og ny meny for veka som kjem! Håper du finn noko som fristar! Vegetar-meny 8 Lurer du på kvifor vekemenyen er bytta ut med vegetar-meny? Sjekk ut utfordringa… Fortsett å les »
Vegetar-meny 7
Har du teke vinterferie? Eller er det ei veke igjen? Eller kanskje skal du ikkje ha ferie i det heile? Uansett håper eg du finn tid til å lage noko… Fortsett å les »
Vegetar-meny 6
Vegetar-meny 6 byr på fleire vegetarmiddagar som eg håper vil friste deg. Ein ting eg opplever som positivt ved å fokusere på vegetar er den nyoppdaga glede over supper til… Fortsett å les »
Vegetar-meny 5
Vegetar-meny 5 er herved servert! Håper du finn noko du har lyst til å lage og servere i den komande veka. Del gjerne med meg på Instagram om du lagar… Fortsett å les »
Havregrynsgraut med knasande topping
Havregrynsgraut med knasande topping er ein av mine frukostfavorittar og absolutt den frukosten eg har ete oftast i året som har gått. Min favoritt er mandel-, ris- eller havremjølk og… Fortsett å les »