blomkålvinger

Vekemeny 44

Håper du har hatt ei fin helg og er klar for kvardag igjen. Eller kvardag og kvardag. Onsdag brakar det laus med Halloween, og har du som meg born heime… Fortsett å les »

graskarsuppe

Vekemeny 43

Vekemeny 43 er på plass og eg håper du finn noko som fristar å lage til middag i veka som kjem. Tusen takk for stort engasjement og deltaking i feiringa… Fortsett å les »

ratatouille

Reklame

Ratatouille

Ratatouille er ein veldig kjent grønsaksrett frå Frankrike som er vel verdt å bli kjent med. Fargerike grønsaker i ei herleg blanding. Både aubergine og squash eg gjerne vil bruke… Fortsett å les »

lakseform med parmesansaus og brokkoli

Vekemeny 42

Vekemeny 42 har ei fin blanding av gamle og nye oppskrifter. I tillegg finn du ei av dei oppskriftene som har blitt etterspurt i kokeboka. I kapittelet om restemat er… Fortsett å les »

klippekrans

Klippekrans

Klippekrans hugsar du kanskje? Det er i allefall så standard gjærbakst frå skulekjøkkentida som eg kan hugse. Men framleis like populær når den kjem på bordet. Og så lukta den… Fortsett å les »

tomatsuppe

Vekemeny 41

Vekemeny 41 er på plass! Her står haustferien for tur, med betre tid og heilt sikkert ein gjærbakst i løpet av veka. Om du har ferie eller ei så trengst… Fortsett å les »