Mokkafromasj

Mokkafromasj var det beste eg visste då eg var lita. Eg hoppa glatt over alt anna på kakebordet for å orke meir av denne fantastiske desserten. Og då snakkar vi… Fortsett å les »

Shepherd´s pie

I fjor ein gong hengde Rema 1000 opp store flagg med bilete av Shepherd´s Pie og Erling Sundal, og det dukka opp variantar av denne middagsretten på nær alle matbloggar…. Fortsett å les »

Waldorfsalat

På eit godt koldtbord høyrer sjølvsagt Waldorfsalaten med, og den lagar du enkelt sjølv! Denne oppskrifta har eg fått frå svogeren min, som alltid stiller med deilig Waldorfsalat til koldtbordet…. Fortsett å les »

Smørbrødkjeks med solsikkefrø og havregryn

Denne oppskrifta er henta frå baksida av pakken med lokalprodusert havregryn: Mylnå i Volda lagar “Platetørka Havregryn” og på pakken har dei oppskrifta på “Voldas beste smørbrødkjeks”. Det måtte vi sjølvsagt prøve!… Fortsett å les »