Knekkebrød med kli

50g kruskakli 70g havrekli 100g fin sammalt rug 120g solsikkekjerner 160g sesamfrø 60g linfrø 75g havregryn 140g graskarkjerner 1,5ts salt 7dl vatn med kolsyre Rør saman og la svelle i… Fortsett å les »

rødkål

Rødkål

Raudkål er lett å lage sjølv, og kan fint lagast dagen før. Av eit kål blir det ein raus porsjon, men alt skal jo bugne til jul og ein vil… Fortsett å les »

fiskesuppe med hvitvin

Fiskesuppe med kvitvin

Fiskesuppe med kvitvin er enkel å lage og smakar mildt og godt slik ei fiskesuppe skal gjere. Det som tek mest tid er å koke inn kvitvinen, så gå i… Fortsett å les »

lasagne

Lasagne

Lasagne er populært både hjå små og store, og er genialt å servere når du skal ha gjestar til middag. Vi lagar alltid dobbel porsjon, og inviterar enten på middag… Fortsett å les »

Eltefritt grytebrød med quinoa

Eltefritt grytebrød med quinoa inneheld «superfrøet» quinoa som du får kjøpt i velassorterte butikkar, på helsekost eller i «invandrarbutikkar». Det er eit svært godt alternativ til ris sidan det inneheld dobbelt… Fortsett å les »

Julemanna

Julemanna eller kvite kakemenn som oppskrifta heiter hjå Trines matblogg er nydelege julebakst. Og denne oppskrifta har blitt brukt her i heimen for fjerde år på rad i år! Frå… Fortsett å les »