Waldorfsalat

På eit godt koldtbord høyrer sjølvsagt Waldorfsalaten med, og den lagar du enkelt sjølv! Denne oppskrifta har eg fått frå svogeren min, som alltid stiller med deilig Waldorfsalat til koldtbordet…. Fortsett å les »

Smørbrødkjeks med solsikkefrø og havregryn

Denne oppskrifta er henta frå baksida av pakken med lokalprodusert havregryn: Mylnå i Volda lagar “Platetørka Havregryn” og på pakken har dei oppskrifta på “Voldas beste smørbrødkjeks”. Det måtte vi sjølvsagt prøve!… Fortsett å les »

naanbrød

Nanbrød

Har du laga nanbrød sjølv før? Ikkje? Det er faktisk veldig artig! Stor stas for både liten og stor å sjå korleis dei bles seg opp som ballongar på nokre… Fortsett å les »

Aniskringle

Når eg skal bake er ønskja stort sett kanelbollar (eller kanel-i-svingane om du vil) eller vanlege kveitebollar. Men avogtil bryr ikkje mor seg med å spørje kva gutane ønskjer seg… Fortsett å les »