Avokado-hummus er to ting på ein gong. Likar du guacamole og hummus kjem du til å elske dette! Ein superdigg dipp å ha til rå eller steikte grønsaker, burgerar, fiskerettar,… Fortsett å les »
Vekemeny 3
Søndag og tid for å planlegge den komande veka! Har du kome i gjenge igjen etter juleferien? Fått på plass rutinene og fått brukt det nye året? I fjor sette… Fortsett å les »
Dei 12 mest populære oppskriftene i 2018
Så var 2018 eit tilbakelagt kapittel, og det er tid for å oppsummere og gle seg over året som gjekk. Først ut får du dei 12 mest populære oppskriftene i… Fortsett å les »
Vekemeny 2
Og vips var første veka i det nye året overstått! Eg håper du har stått deg vel i innkjøringa med rutiner og kvardag igjen. Det er ingenting som er så… Fortsett å les »
Fløytekaramell med lakris
Fløytekaramell med lakris har blitt produsert på førjulskjøkkenet her. Det er den gode fløytekaramelloppskrifta med tilsett lakrissirup i tillegg. YUM! Dei gode seige karamellene med ein nydeleg smak av lakris…. Fortsett å les »
Glutenfri tjukklefser
Glutenfri tjukklefser er min store favoritt som kaffimat. Lefser er jo noko heilt spesielt, og alltid populært når det står på eit kakebord. Tjukklefser er mykje enklare å lage enn… Fortsett å les »
Reklame
Havrekjeks med sjokolade og valnøtter
Havrekjeks med sjokolade og valnøtter er alt du vil ha frå eit havrekjeks. Nydeleg smak av havre, knasande valnøtter og nydelege bitar av sjokolade. At kjeksa er ferdige på ein… Fortsett å les »
Reklame
Årets julegåvetips!
Årets julegåvetips er sjølvsagt kokeboka Kvardagsmat. Enkel, heimelaga mat som alle kan klare. Kjenner du nokon som treng litt hjelp til å kome i gong på kjøkkenet? Her har du… Fortsett å les »
Reklame
Tørre vaflar med sjokoladetrekk
Tørre vaflar med sjokoladetrekk kan lett funke som ei julekake spør du meg. Tørre vaflar er ein favoritt hjå dei små i huset her, og du finn ein annan versjon… Fortsett å les »
Reklame
HURRA! NYTT OPPLAG AV KOKEBOKA!
Hurra! Hurra! Hurra! De er verdas finaste lesarar og bok-kjøparar! Det er takka vere dykk at førsteopplaget snart er tømt frå lageret, og at det nye er i trykken. Tusen… Fortsett å les »