Søndag og påska 2019 er straks overstått. Eg håper du har hatt ein fin ferie, med sol og tid utandørs, og at du no har fått ny giv til å… Fortsett å les »
Vekemeny 16
Søndag og tid for å planlegge den komande veka igjen. Har du hovudet fullt av idear til middag eller treng du litt inspo? Her får du denne vekas forslag, så… Fortsett å les »
Kaker til påske
Til påske passar det sjølvsagt godt med ei kake å by på. Har du ein favoritt som har blitt tradisjon? Eller kanskje har du lyst til å prøve ei ny… Fortsett å les »
Reklame
Kylling i pita med mynte-tzatziki
Kylling i pita med mynte-tzatziki er middag som er ferdig på under 20 minutt. Du varmar pitabrød, steiker kyllingbitar i panna og rører saman mynte-tzatziki. I tillegg treng du litt… Fortsett å les »
Vekemeny 15
April er i gong og det nærmar seg min favorittmånad over alle. Jepp, du har gjetta rett. Kom mai du skjønne milde. Utemøblane kan begynne å få kome fram, grillen… Fortsett å les »
Speltsnurrar med bringebær og pistasjenøtter
Speltsnurrar med bringebær og pistasjenøtter er ein vri på dei tradisjonelle kanelsnurrane som er så populære i heimen. Bringebær og pistasjenøtter smakar nydeleg i lag og funkar godt i staden… Fortsett å les »
Vekemeny 14
Siste dagen i mars og dermed blir vekemenyen den første for april. Ny månad, ny giv og nye rettar på kjøkkenet. Her vår du vekemeny 14 som inspirasjon til kva… Fortsett å les »
Enchiladas med kjøttdeig og bønner
Enchiladas med kjøttdeig og bønner er perfekt å servere når du har restar frå fredagstacoen. Ved å tilsette litt ekstra ingrediensar får du både ein ny rett og du får… Fortsett å les »
Vekemeny 13
Ny veke og ny meny! Både gamle og nye favorittar som alle er enkle å lage og smakar godt. Akkurat slik kvardagsmaten skal vere! For mandagens oppskrift finn du også… Fortsett å les »
Sobanudlar med steikt brokkoli og chili
Sobanudlar med steikt brokkoli og chili er ein favoritt, både fordi det smakar godt og fordi det er kjapt å lage. Ingrediensane har vi stort sett alltid i hus, så… Fortsett å les »