Eplesalat med appelsindressing er søt, syrleg og frisk. Perfekt å ha på eit kaldtbord eller eit tapasbord med andre rettar! Eller som eit godt tilbehør til lunsjen eller middagen. Nemnde… Fortsett å les »
Vekemeny 10
Ny vekemeny er på plass, og vinterferien 2019 er eit tilbakelagt kapittel. Denne gongen blei det jobbing for min del, men ei pause frå ettermiddagsaktivitetar gav likevel litt ferie-kjensle. Herleg!… Fortsett å les »
Reklame
Steikt ris med grønsaker
Steikt ris med grønsaker er perfekt mat å lage av restar. Om du er smart så lagar du med vilje litt for mykje ris dagen før, så kan du enkelt… Fortsett å les »
Vekemeny 9
Ny vekemeny er på plass, og vi går inn i vinterferie her på Sunnmøre. Men vinteren den har tatt ferie den også. Her er det opp mot fjorten plussgrader og… Fortsett å les »
Peanøttkuler
Snickerskuler er populært som julegodt og konfekt, men no når det snart er vår treng vi ein litt mer kvardags-type dessert. Difor presentrere eg med dette Peanøttkuler! Peanøttsmør og knasande… Fortsett å les »
Vekemeny 8
Søndag og kanskje tid for vinterferie for deg? Her hos oss er det ei veke til før det brakar laust, og det er kanskje like greit. Snøen har nemleg regna… Fortsett å les »
Reklame
Omnssteikt kylling med gul pesto og hasselbackpoteter
Eg har fått skikkeleg sansen for mat laga i langpanne i steikeomnen. Det ser så lekkert ut, og så smakar det så nydeleg med omnsbakte grønsaker. Med litt knas på… Fortsett å les »
Vekemeny 7
Søndag og tid for å servere den nye vekemenyen og kanskje legge ein plan for den komande veka? Om du er i området rundt Volda onsdag 13. februar må du… Fortsett å les »
Vegetarisk langpanne med avokado-hummus
Mat som lagar seg sjølv i omnen er alltid lett å like, og her får du ei digg langpanne som du kan sette rett på bordet. Det heile er herleg… Fortsett å les »
Vekemeny 6
Hei søndag og hei februar! Då var første månaden av året eit tilbakelagt kapittel, og vi merkar endeleg at det blir lysare dagar. Eg veit ikkje kor det er med… Fortsett å les »