Kaker til påske

Til påske passar det sjølvsagt godt med ei kake å by på. Har du ein favoritt som har blitt tradisjon? Eller kanskje har du lyst til å prøve ei ny kake? Her kjem favorittane som passar godt å by på.

Kaker til påske

suksessterte i langpanne

Suksessterte i langpanne

Suksessterte i langpanne er ein fin måte å få laga ekstra mykje av denne gode kaka. Som namnet tilseier er denne kaka ein suksess å servere, og ofte den som… Fortsett å les »

gulrotkake

Gulrotkake utan mjøl

Gulrotkake er saftig og god kake, som slett ikkje treng innehalde mjøl for å smake godt. Dette er ein versjon med mandlar i staden for mjøl, slik at kaka blir… Fortsett å les »

enkel bløtkake

Bløtkake med bær

Bløtkake med bær høyrer til når det er fest og feiring. Eit sukkerbrød med krem og søte, friske bær er noko som både små og store likar å få servert…. Fortsett å les »

fransk sjokoladekake

Fransk sjokoladekake med bringebærsaus

Fransk sjokoladekake med bringebærsaus har eitt lag kake og eitt lag sjokolademousse på toppen. Men det geniale er at det er same røra. Det underste laget er sjokolademousse som blir… Fortsett å les »

suksessterte

Suksessterte

Suksessterte eller Gulekake som vi kallar den. Treng denne kaka meir introduksjon? Dette er kaka som alle likar og som er super å ha på kakebordet. Denne funkar både til… Fortsett å les »

is med nonstop

Iskake med nonstop

Iskake med nonstop er enkel og rask å lage og fantastisk god. Du treng ikkje ismaskin, faktisk berre ein handmiksar og ein frysar. Denne isen fekk eg oppskrift av frå… Fortsett å les »

Kvikk Lunsj-kake

Kvikk Lunsj-kake! I barnebursdag er det sjokoladekake og gele som gjeld! At kidsa som regel nøyer seg med ein bit av kvar før dei er i gong med å leike… Fortsett å les »

marengsiskake med bringebær og sjokolade

Marengsiskake med bringebær og sjokolade

Marengsiskake med bringebær og sjokolade har mine to favorittar i seg. Bringebær og sjokolade. Når det er sagt så er eg ikkje framand for is eller marengs heller altså. Dermed… Fortsett å les »

«Ostekake» i glas

Legg merke til at det står hermeteikn i overskrifta her. Denne desserten inneheld nemleg ikkje ost, men kremfløyte med vaniljefrø og sitronsaft. Saman med knasande kjeks og friske bær er… Fortsett å les »

Skrive av Anita

Eg som står bak denne matbloggen heiter Anita, og likar best å stå på kjøkkenet eller på ein fjelltopp her på Sunnmøre. Kjøp gjerne kokeboka mi som kom ut i 2018.