økologisk mandelmelk

Reklame

Heimelaga mandelmjølk

Mandelmjølk er etterkvart å finne på dei fleste butikkar, men om du har lyst til å lage din eigen heimelaga mandelmjølk kan du lett gjere det. Du treng ikkje meir… Fortsett å les »

bakt søtpotet med kikerter

Vekemeny 5

Hei i søndagen! Då er det ny vekemeny på plass, og ei ny veke kjem straks susande. Her på Sunnmøre har det endeleg blitt vinter og skiføre, og det har… Fortsett å les »

Reklame

Tex-mex burrito med quinoa

Tex-mex burrito med quinoa Burrito er perfekt mat å lage med restar du har liggande, som eg har gjort her med tacorestane våre. I tillegg har eg brukt quinoa som… Fortsett å les »

is med nonstop

Vekemeny 4

Klar for veke nummer fire av 2019, med ny middagsplan på plass! Denne veka har gått som ein røyk, med radioinnspeling inneklemt ein ettermiddag og yoga-workshop heile helga. Mykje egentid… Fortsett å les »

avokado-hummus

Avokado-hummus

Avokado-hummus er to ting på ein gong. Likar du guacamole og hummus kjem du til å elske dette! Ein superdigg dipp å ha til rå eller steikte grønsaker, burgerar, fiskerettar,… Fortsett å les »

chiligryte med chorizo og sjokolade

Vekemeny 3

Søndag og tid for å planlegge den komande veka! Har du kome i gjenge igjen etter juleferien? Fått på plass rutinene og fått brukt det nye året? I fjor sette… Fortsett å les »

fiskebollar i karrisaus

Vekemeny 2

Og vips var første veka i det nye året overstått! Eg håper du har stått deg vel i innkjøringa med rutiner og kvardag igjen. Det er ingenting som er så… Fortsett å les »

fløtekarameller med lakris

Fløytekaramell med lakris

Fløytekaramell med lakris har blitt produsert på førjulskjøkkenet her. Det er den gode fløytekaramelloppskrifta med tilsett lakrissirup i tillegg. YUM! Dei gode seige karamellene med ein nydeleg smak av lakris…. Fortsett å les »

glutenfri tjukke-lefser

Glutenfri tjukklefser

Glutenfri tjukklefser er min store favoritt som kaffimat. Lefser er jo noko heilt spesielt, og alltid populært når det står på eit kakebord. Tjukklefser er mykje enklare å lage enn… Fortsett å les »