Spagetti Carbonara

Spagetti Carbonara er middag laga i ein fei og fantastisk godt! Med krema saus med deilige baconbitar i passar denne like bra på ein kvardag som ein helgekveld du vil ha noko… Fortsett å les »

Grove Pinnebrød

Grove pinnebrød har havregryn og speltmjøl i staden for kveitemjøl, og smakar nydeleg etter nokre minutt over bålet. Utemat og bålkos på sitt beste! Denne helga vart alle planar skrinlagde… Fortsett å les »

Frittata

Frittata kan funke både som frukost, lunsj, middag eller kvelds og kan lagast av nesten kva det skulle vere. Du treng egg og kokte poteter, og difor er denne retten… Fortsett å les »

Bagels

Du veit den runde baksten med hol midt i? Med sesamfrø eller valmuefrø på toppen og oftast servert med kremost og noko til? Bagels ja! Det er liksom ikkje så… Fortsett å les »

beef bourguignon

Boeuf Bourguignon

Denne gryta fall så godt i smak første gong vi laga den for snart to år sidan at det har blitt ein kjær favoritt. Den gong synest eg namnet på… Fortsett å les »

lava cake

Lavakake

Lavakake eller sjokoladefondant er små, varme porsjonsstykker av sjokoladekake med flytande kakerøre midt i. Nyyyydeleg, og like imponerande å servere kvar gong. Skilnaden frå perfekt kake til for lite eller… Fortsett å les »

smil bolle

Melkerull-bolle

Bolle med overrasking inni, sjokobolle, melkebolle eller Norgesbolle var nokre av namneforslaga til denne herlegheita av ein gjærbakst. Deilige kveitebollar med ein bit sjokolade i midten blei like populært på… Fortsett å les »