portvinskuler

Himmelske havregrynskuler

Denne oppskrifta fekk eg lenkje av frå ein av mine facebook-venar. Med dansk mor har dei tradisjon for å lage desse havregrynskulene med portvin, og ho anbefalte dei varmt vidare…. Fortsett å les »

Lussekattar

Nydelege lussekattar med herleg smak av kardemomme og farge frå safran. I år er det første gong eg har brukt safran, vi har gjerne laga lussekattar utan farge eller erstatta… Fortsett å les »

Harde vaflar

Vaflar er ein sikker vinnar og noko som fell i smak hjå dei fleste gjestar. Men vaflar er jo absolutt best når dei er nysteikte. Kva gjer du då når… Fortsett å les »

Verdas beste peparkaker

I bloggverda må tittelen minst vere verdas beste om ein skal nå fram i den store julekake-jungelen! Men eg overdriv ikkje her altså! Detter ER verkeleg verdas beste peparkaker! Eg… Fortsett å les »

Kanelbollekake

Kanelbollekake

Kanelbollar er ein stor favoritt her i heimen, og inspirert av eit bilete eg såg på instagram blei det kanelbollekake i staden. Argumentet på det bilete var at det beste… Fortsett å les »