Sviskekake er ei kake som folk gjerne har eit elsk eller hat forhold til. Eller så må du rett og slett blir vaksen for å like den? Eg trur kanskje… Fortsett å les »
Heimelaga bringebærsyltetøy
Heimelaga bringebærsyltetøy er kanskje det enklaste syltetøyet du kan lage. Det blir tjukt nok utan at du tilset syltepulver, du treng berre bær og litt søting. Det heile er klart… Fortsett å les »
Vekemeny 39
Vekemeny 39 er klar under her, så då håper eg du er klar for å små-planlegge den komande veka. Med ein enkel middagsplan blir kvardagskabalen mykje enklare. Det har vi… Fortsett å les »
Falafel med tahinidressing
Falafel med tahinidressing er nydeleg vegetarmat som har krønsj på utsida og mjuk og smakfull innside. For å få best resultat krevst det at du startar minst 12 timar i… Fortsett å les »
Haustgryte med vilt og sopp
Haustgryte med vilt og sopp er søndagsmiddagen som regjerer her denne tida på året. Jordleg kryddersmak frå timian blanda med sopp frå skogen og viltkjøt frå frysaren. Her blir det… Fortsett å les »
Vekemeny 38
Har du funne rytma i kvardagsplanlegginga? No er vi godt i gong med september, og vi merkar i allefall her i huset at kvardagen har stabilisert seg. Lekser, aktivitetar og… Fortsett å les »
Butter Chicken
Butter Chicken er ein nydeleg indisk rett, som slett ikkje er så vanskeleg å lage som ryktet har det til. Du treng ei full krydderhylle, men det anbefaler eg jo… Fortsett å les »
Reklame
Omnsbakt gulrotsuppe med tomat
Omnsbakt gulrotsuppe med tomat er nydeleg på smak og enkel å lage. Ved å omnsbake gulrøttene får dei ei nydeleg sødme som gjer suppa ekstra god. Og sidan suppa skal… Fortsett å les »
Vekemeny 37
Søndag og tid for å planlegge den komande veka igjen. Her får du denne vekas tips til middagsrettar, brødmat og noko godt til helga. Håper du finn noko som fristar!… Fortsett å les »
Chiligryte med chorizo og sjokolade
Chiligryte med chorizo og sjokolade har vore ei etterspurt oppskrift etter at eg delte ein smakebit frå prosessen på Instastory. Det at to ruter sjokolade smelta i gryteretten gjorde mange… Fortsett å les »