vaniljesaus

Vaniljesaus

Vaniljesaus er dessertsausen over alle. Perfekt topping på sjokoladepudding, gelé og friske bær. Kva er vel nyplukka og syrlege rips utan denne søte sausen over? Og sausen lagar du enkelt… Fortsett å les »

sylta rødløk

Reklame

Sylta rødløk

Sylta rødløk er det perfekte tilbehøret til (nesten) alt. Super-enkelt å lage og med lang haldbarheit er det gull å ha eit glas ståande i kjøleskapet. Skal du ete ein… Fortsett å les »

påskegodis

Vekemeny 46

Vekemeny 46 er på plass og eg håper at du har ein fin november så langt. Sjølv om eg synest november til februar er tunge månedar prøvar eg alltid å… Fortsett å les »

yakisoba wok

Yakisoba wok

Yakisoba wok er japansk stir fry som tradisjonelt blir laga med nudlar, svin, grønsaker og saus. Det finnast uttalege versjonar og oppskrifter på denne retten, ofte servert som gatemat i… Fortsett å les »

taco med kikerter

Vekemeny 45

Vekemeny 45 er på plass og med det ønsker vi november velkommen! Endeleg går ettermiddagane og kveldane litt seinare. Det er mørkt ute og tid for å tende lys og… Fortsett å les »

søtpotet- og kikertgryte

Reklame

Søtpotet- og kikertgryte

Søtpotet- og kikertgryte er spicy, mettande og god. Ei perfekt haustgryte når kulden kjem snikande og du har lyst på noko varmande og godt. Dette er ei vegetarisk/vegansk gryte, og… Fortsett å les »

blomkålvinger

Vekemeny 44

Håper du har hatt ei fin helg og er klar for kvardag igjen. Eller kvardag og kvardag. Onsdag brakar det laus med Halloween, og har du som meg born heime… Fortsett å les »

graskarsuppe

Vekemeny 43

Vekemeny 43 er på plass og eg håper du finn noko som fristar å lage til middag i veka som kjem. Tusen takk for stort engasjement og deltaking i feiringa… Fortsett å les »