Dei fine tebriksa på bloggen her har vore veldig populære, men har litt for lite grovmjøl i seg til at dei kan passere til kvardags. I denne versjonen derimot har… Fortsett å les »
Lasagne med grønsaker
Denne lasagnen har både tomatsaus og ostesaus, og eg kan nesten garantere at dei du serverar den til ikkje vil leggje merke til at den manglar kjøt i seg. Ein… Fortsett å les »
Iskake med nonstop
Iskake med nonstop er enkel og rask å lage og fantastisk god. Du treng ikkje ismaskin, faktisk berre ein handmiksar og ein frysar. Denne isen fekk eg oppskrift av frå… Fortsett å les »
Eltefritt rugbrød
Eltefritt rugbrød er ein grovare versjon av det nydelege eltefrie brødet. Med quinoaflak får du med alle dei gode næringsstoffa frå dette ”superfrøet”, men har du ikkje det i hus… Fortsett å les »
Baguette
Til to stk treng du: 500 g kveitemjøl 1 ts salt 1 ts sukker ½ pk tørrgjær 4 dl lunka vatn Slik gjer du: Rør saman alle ingrediensane, set på… Fortsett å les »
Musli
Denne versjonen er laga etter at ei venninne var ute og flaug og kjøpte seg frukost på Gardermoen. Dette måtte vi enkelt kunne lage! Snyta god og utan sukker er… Fortsett å les »
Kyllingsuppe med nanbrød
Kyllingsuppe med nanbrød passar like bra på ein kvardag som på ein klubbkveld med jentene. Fyll gjerne på med det du måtte like av grønsaker. Dess fleire næringsstoff og vitaminar… Fortsett å les »
Prinsessekake
Trudde du at Prinsessekake var ei kake med ei prinsesse/barbie i midten og marsipankaka som skjørt rundt? Her får du den andre Prinsessekaka; kanelsnurrar med vaniljekrem i ei kakeform. Nydeleg!… Fortsett å les »
Petterkjeks
Petterkjeks er vel det næraste du kjem julemannar utan at det treng å vere julehøgtid. Då treng ein vel ikkje utbrodere noko meir at dette er populær bakst blant kidsa! Denne… Fortsett å les »
Jordskokksuppe med søtpotetchips
Ei spanande suppe med rik smak og trendy ingrediensar. Enkel å lage, og du kan variere den med å lage med berre mjølk i staden for vatn eller med ei… Fortsett å les »