Denne gryta er rett og slett ein variant av denne gode spicy kyllingsuppa med kokosmjølk og karri. Utan å jamne den til ei glatt suppe med stavmiksar endar du opp med… Fortsett å les »
Sommarkake med bær og blomster
Denne kaka fekk eg først høyre om i ei forelesing i fjor haust. Forelesinga var spanande og handla om leiing og ulike roller, men det som gjorde mest inntrykk var… Fortsett å les »
Halvgrove rundstykke
Halvgrove rundstykke som er fine å ha i matpakken eller å servere ein kveld du vil dekke til kveldsmat. Utan frø og store korn kan du servere dette til alle… Fortsett å les »
Tzatziki
Heimelaga tzatziki er laga i ein fei, og smakar hundre gongar betre enn den lille boksen du får på butikken med lang innhaldsliste og like lang haldbarheitsdato. Rør saman… Fortsett å les »
Enkel BBQ-saus
Inspirert av dyktige Hobbykokken har vi gått i gong og laga vår eigen barbequesaus. Vi heldt oss på heilt basic nivå, men om du er klar for fleire ingrediensar og… Fortsett å les »
Fargerik grønkålsalat
Denne fargerike salaten har eg fått fortalt og skildra av ei venninne som har blitt fantastisk flink til å tenkje fargar på maten ho serverer til familien. Et alle fargane… Fortsett å les »
«Pin-up»- vaniljeis med sjokoladetrekk
Heimelaga sjokoladeispinnar eller «Pin-up» er sikker suksess blant små og store. Denne enkle isversjonen går kjapt å røre saman og du kan fylle det berre i ei isboks om du… Fortsett å les »
Enkel sommarsalat med reker
Enkle men smakfulle rettar som er kjekt å ete til lunsj, lett middag eller kvelds er gull. Avokado og reker er to smakar som passar bra i lag, og desse… Fortsett å les »
Spicy kyllingsuppe
Denne suppa er ein heitare og meir spicy variant av lesarfavoritten kyllingsuppe med nanbrød. Kokosmjølk og spicy karri er kjempegodt i lag, og at det brenn litt på tunga… Fortsett å les »
Pavlovarull
Likar du Pavlova likar du garantert Pavlovarull. Det er praktisk talt samme kaka, berre at den er rulla saman og servert som ei rullekake i staden. Den tradisjonelle Pavlova-kaka må… Fortsett å les »