Det er mogleg at eg har blitt inhabil når det gjeld soyasaus etter eitt år i soyasausens verdsdel. Men det passar jo nesten til alt! Salt og godt, og absolutt… Fortsett å les »
Eltefri rundstykker med chiafrø
Vi er i gong med å tømme skuffer og skap før heimreise til Norge, og då går alle moglege frø og mjølvariantar inn i dei eltefrie rundstykka. Det er jo… Fortsett å les »
Baconsurra biff med søtpotet
Biff med bacon rundt er skikkelig digg mat, og med selskap av Pommes Anna i søtpotet-versjon og enkel raudvinsaus blir dette mat som gir smil rundt bordet. Pommes Anna er… Fortsett å les »
Fiskeburger med smak av Asia
Fiskekaker er ein av mine favorittmåtar å ete fisk på. Det kan jo ikkje bli feil, du kan bruke nesten kva fisk som helst og det smakar digg. I denne… Fortsett å les »
Mokkaiskake med sjokolade og marengs
Mokkaiskake med inspirasjon frå Vietnam sin nydelege iskaffe «Ca Phe Da» og Mat På Bordet si nydelege bringebæriskake. I begge to finn du nemleg søt kondensert mjølk som blir omtala som… Fortsett å les »
Lakseburger i pitabrød
Lakseburger i pitabrød er lett å lage og lett å like. Du treng ei matmølle (foodprosessor) for at det skal gå raskast mogleg, men har du ikkje det tilgjengeleg kan… Fortsett å les »
Crème Brûlée
Créme Brûlée, som tyder brent krem, er ein herleg fransk dessert som er enkel å lage og krev få ingrediensar. Du steiker den i vassbad i steikeomnen og kandiserer litt… Fortsett å les »
Amerikanske pannekaker
Jepp, eg blei rimeleg populær mamma då eg sette denne stabelen på bordet! Pannekaker er sjølvsagt ein stor favoritt blant kidsa her i huset og, og å få servert dei… Fortsett å les »
Sjokoladeblome med pistasjenøtter
Etter å ha fått dreisen på Kanelblome måtte eg teste ein variant til med sjokoladefyll i staden. Nutella ser ut til å vere den store hiten på internettet, men eg… Fortsett å les »
Kyllingsuppe med fennikel, eple og sitrongras
Denne suppa fann eg inspirasjon til gjennom instagram og fine Anja bak Myntans Kitchen. Eg har laga min eigen versjon, med kylling og litt anna snacks som var i kjøleskapet,… Fortsett å les »