pizza med spekeskinke

Pizza med spekeskinke

For nokre veker sidan hadde eg hyggeleg besøk av ein journalist frå Sunnmørsposten, og då serverte eg fredagspizza til lunsj. Dette er den pizzaen vi lagar oftast, og som er… Fortsett å les »

Vaflar

I mai opnar ei ny sjømannskyrkje, og då trengs det sjølvsagt vaflar! Det spesielle er at kvar at sjømannskyrkjene rundt om i verda har sin eigen vri, og dermed treng… Fortsett å les »

Salat

Her får du inspirasjon til å lage din eigen grøne eller fargerike salat, bruk det du likar best i dei mengdene du vil/har. Litt nytt for kvar gong gjer at… Fortsett å les »

Iskake med Daim

Iskake er genialt. Du lagar den lenge før du treng den, og unngår oppvask og stress den dagen du skal ha gjestar. Denne versjonen har eg fått av ei tante… Fortsett å les »

Laks i form

Laks i form er ein enkel middag som i tillegg er klar på under ein halvtime. Rødløk og spinat smakar veldig godt saman med laks, og med litt chili blanda… Fortsett å les »

Kvardagsbrød

Kvardagsbrød

Det er ikkje alltid vi har tid til å vente på eit eltefritt brød, men treng brød til kvelds. Då lagar vi denne versjonen, som gir tre kvardagsbrød, der to… Fortsett å les »

Stablebrød

Den siste veka har instagram vore fylt med nydelege bileter av versjonar av ”Stablebrødet” til Bakerinnen, som deltek i Hele Norge Baker. Ho har ein versjon med timian og basilikum,… Fortsett å les »