kake eple

Eplekake

Det er eplesesong og det er omågjere å nytte seg av dei norske epla så mykje ein berre kan! Dette er ei herleg kake som fall i smak både hjå… Fortsett å les »

fiskekaker

Grunnoppskrift fiskekaker

Fiskekaker er mykje lettare å lage enn du trur! Du treng ikkje mange ingrediensane i tillegg til fisk, og endar opp med fiskekaker som inneheld nesten berre fisk i motsetning… Fortsett å les »

stekt ris

Kinesisk stekt ris

Kinesisk stekt ris, eller Chinese Fried Rice som høyres litt meir fancy ut, er skikkeleg digg kosemat. Risrestar frå dagen før blir plutseleg ein høydare, og det er ein enkel… Fortsett å les »

pizzasnurrar

Pizzasnurr

Pizzasnurr er fine porsjonspizza og enkle å ete for små hender. Desse laga eg som vegetarversjon, men om du vil ha kjøttfyll i er det berre å fylle i din… Fortsett å les »

betasuppe

Restesuppe med fårikål

Har du laga fårikål og fått restar? Heldiggris! Eller så er du erfaren og veit at det alltid løner seg å lage for mykje fårikål. Det er jo ein av… Fortsett å les »

får i kål

Fårikål

Fårikål er haust og tradisjonar. At ein kan få til noko så godt med så få ingrediensar er sjarmerande, og så er det kjekt med middag som lagar seg sjølv…. Fortsett å les »

fløtegratinerte poteter

Fløtegratinerte poteter

Fløtegratinerte poteter er krema og godt tilbehøyr til kjøt, fugl og fisk. Faktisk funkar det bra som ein rett i seg sjølv også, eller med grilla grønsaker til. Lag gjerne… Fortsett å les »

tilslørte bondepiker

Tilslørte bondepiker

Hausten er her, og det betyr eplesesong! Bruk epla medan dei er norske og ferske, som her i denne enkle men populære desserten. Tilslørte bondepiker er genial dessert å servere… Fortsett å les »