Eltefritt rugbrød med chiafrø er ein ny variant av den geniale eltefrie metoden å bake brød på. Med minimal arbeidsinnsats blir du løna med nydeleg brød med sprø og god skorpe…. Fortsett å les »
Februarfavorittar
Februarfavorittar er dei oppskriftene som de fine lesarar av kvardagsmat brukte mest i månaden som gjekk. Eg har samla dei i tre ulike kategoriar; brødmat, middag og noko godt. Hadde… Fortsett å les »
Halloumipita
Halloumipita er ein fin vegetarrett som er rask å snekre saman og smakar godt. Halloumi har ikkje vore så lett å få tak i her i distriktet, men no finn… Fortsett å les »
Rekesuppe
Rekesuppe er absolutt best med reker som du reinskar sjølv, og det gjer du lett medan grønsakene kokar seg møre. Med god buljong i botnen får du gode smakar, som… Fortsett å les »
Kylling Tikka Masala
Vi såg den herlege indiske filmen «The Lunchbox» her for nokre dagar sidan. og då måtte eg leite opp mi indiske lunsjboks og lage deilig middag med garam masala krydder…. Fortsett å les »
Målprisen 2015
Då eg starta denne matbloggen tilbake i 2013, var det eigentleg berre ein konto på Instagram der eg ville lære å ta betre bileter og setje fokus på at alle… Fortsett å les »
Steikt skrei med soyasmør og granateple
Steikt skrei med soyasmør og granateple er nydeleg god middag, og enkel å lage. Det vanskelegaste er å få ut frøa frå granateplet utan å dekorere alt rundt deg raudt…. Fortsett å les »
Rocky Road Brownies
Rocky road brownies er deilig klissete søt og god brownies med crunchy valnøtter og smelta marshmallows. På toppen er det deilig sjokoladesaus som du rører saman på få minutt. Sausen… Fortsett å les »
Coq au Vin
Helios-samarbeid Coq au vin er ei klassisk fransk gryte som kan varierast etter kva råvarer som er tilgjengeleg og kva smakar du likar best. Originalen blir laga med hane (coq),… Fortsett å les »
10 bakefavorittar
10 bakefavorittar er samla med tanke på at det er vinterferie flere stader i Norge. Då blir det ofte ekstra tid som ein kan bruke på kjøkkenet, og gjærbakst er… Fortsett å les »