Vekemeny 33 er på plass, og det er klar for siste veke av skuleferien 2018. Sjølv om foreldra kanskje er tilbake på jobb for lengst varer liksom sommaren til skulen… Fortsett å les »
Fiskebollar i karrisaus
Fiskebollar i karrisaus er så mykje enklare å lage enn du trur. Har du nokon gong laga kjøttkaker? Det er ganske likt, og dette er ein slik rett som går… Fortsett å les »
Reklame
Cashew-kaffi
Cashew-kaffi er krema og smakfull kaffi som du lagar med to ingrediensar. Cashewsmør og kaffi rett og slett! Perfekt kaffi når du er sugen på noko godt, eller i staden… Fortsett å les »
Vekemeny 32
Vekemeny 32 er på plass og med det er juli overstått, og dermed alle dei «alternative» vekemenyane. Håper du likte det, og vil du kike tilbake kan du finne alle… Fortsett å les »
Reklame
Blåskjel i currysaus
Blåskjel i currysaus fall veldig i smak her i heimen, nydeleg med blåskjel servert på ein ny måte! Det heile tek ikkje meir enn ein halvtime å få ferdig, så… Fortsett å les »
Potetsalat med vinaigrette
Potetsalat med vinaigrette er frisk og godt tilbehør til sommarens grillmat. Kokar du potetene på førehand er det kjapt gjort å lage salaten, det er berre å hakke opp og… Fortsett å les »
Grille grille grille
Grille grille grille! Sisslande lyd frå grillen, nydeleg lukt som brer seg utover verandaen og sola som varmar. Det er sommar det! Som den siste «alternative» vekemenyen no i juli… Fortsett å les »
Sjokoladegranola med quinoa
Sjokoladegranola med quinoa er ein ny tvist på denne granolaen med quinoa og bringebær sidan den blei ein stor favoritt og forsvann fort. Ny batch måtte lagast, og denne gongen kokte… Fortsett å les »
Salat med steikt sjampinjong
Salat med steikt sjampinjong er den retten eg lagar oftast til meg sjølv når eg skal ha ein kjapp rett til lunsj eller kvelds. Avokado og steikt sopp er to… Fortsett å les »
Sommarkaker
Dei alternative vekemenyane held fram no i juli, og denne gongen er det sommarkaker. Ei feiring eller ei samling blir det gjerne i sommarferien, anten med familie eller vener som… Fortsett å les »