ratatouille

Reklame

Ratatouille

Ratatouille er ein veldig kjent grønsaksrett frå Frankrike som er vel verdt å bli kjent med. Fargerike grønsaker i ei herleg blanding. Både aubergine og squash eg gjerne vil bruke… Fortsett å les »

lakseform med parmesansaus og brokkoli

Vekemeny 42

Vekemeny 42 har ei fin blanding av gamle og nye oppskrifter. I tillegg finn du ei av dei oppskriftene som har blitt etterspurt i kokeboka. I kapittelet om restemat er… Fortsett å les »

klippekrans

Klippekrans

Klippekrans hugsar du kanskje? Det er i allefall så standard gjærbakst frå skulekjøkkentida som eg kan hugse. Men framleis like populær når den kjem på bordet. Og så lukta den… Fortsett å les »

tomatsuppe

Vekemeny 41

Vekemeny 41 er på plass! Her står haustferien for tur, med betre tid og heilt sikkert ein gjærbakst i løpet av veka. Om du har ferie eller ei så trengst… Fortsett å les »

taco med kikerter

Taco med kikerter

Taco med kikerter er ein herleg vegetarisk versjon av den populære fredagsmiddagen. Kikerter som er steikte i omnen i staden for kjøttdeig smakar knasande godt. Vend dei inn med tacokrydder… Fortsett å les »

raw mandelkonfekt

Vekemeny 40

Vekemeny 40 betyr at søndagen atter er her igjen og i tillegg er det første veka i oktober! No er det unekteleg haust, og det har vêret her på Sunnmøre… Fortsett å les »