Kanelgiflar Kanelgiflar kjenner du kanskje best frå butikken, der dei selgast i små posar og ofte ligg saman med brødvarene. Men heimelage er jo alltid best, så dermed er det… Fortsett å les »
Rå mandelkonfekt
Rå mandelkonfekt Rå mandelkonfekt er ein vri av den nydelege rå snickers konfekten. Sidan eg kjenner fleire som ikkje toler peanøtter måtte vi lage ein versjon utan peanøttsmør og nøtter, slik… Fortsett å les »
Reklame
Steikt skrei med appelsinsaus
Steikt skrei med appelsinsaus er ein nydeleg ny og frisk måte å servere skrei på. Skreien er i sesong frå januar til april og er på sitt aller beste no,… Fortsett å les »
Sjokoladefondant med karamellfyll
Sjokoladefondant med karamellfyll har både deilig flytande sjokolade og karamell i midten, og smakar like godt som det høyrest ut. Å lage karamellen er veldig enkelt, men krev litt tid…. Fortsett å les »
Feitetysdag
I dag er det feitetysdag, siste dagen før fasta startar, og tradisjonen tru dagen for å ete den beste og feitaste maten. Graut, kjøt, mjølk og mjølmat var populært og… Fortsett å les »
Proteinbrød
Proteinbrød er ein vri på dei populære proteinrundstykka som ofte blir laga her i heimen når vi treng brødmat på 1-2-3. Ofte hamnar resten av rundstykka i frysaren, slik at dei… Fortsett å les »
Januar topp 10
Januar topp 10 er klar etter å ha kika gjennom statistikken for den forrige månaden. Det beste frå januar får du her: Hadde du ein annan favoritt? Send meg gjerne… Fortsett å les »
Fastelavnsbolle med syltetøy og krem
Fastelavnsbolle med syltetøy og krem Det nærmar seg den søndagen i året igjen! Den med krem og bollar og syltetøy –all over the place. Fastelavnsbollar er absolutt finast å sjå… Fortsett å les »
Quinoasalat med smak av Marokko
Quinoasalat med smak av Marokko Denne salaten er fin å servere på eit tapasbord, som ein rett åleine eller som veldig godt tilbehør til feks kylling. Med spanande smakar… Fortsett å les »
Tortillapizza med tacokjøtt
Tortillapizza er ein av mine favorittar når eg har lyst på noko godt, men ikkje vil bruke tid på kjøkkenet. Her trengst det ingen heving, benken blir ikkje skitna til,… Fortsett å les »