blomkålvinger

Reklame

Blomkålvingar

Blomkålvingar er ein av dei beste måtane å servere blomkål på. Utan tvil! Det er ikkje vanskeleg å lage heller, men blomkålen må få litt tid i omnen før det… Fortsett å les »

omnsbakte beter

Vekemeny 36

Vekemeny 36 er på plass, og dermed er også den store veka for bokslepp, God Morgen Norge og boklansering i boks. Phju! For ei festveke det blei. Igjen: tusen takk!… Fortsett å les »

Reklame

Bokslepp

Torsdag 30. august inviterte forlaget og eg inn til sleppfest for kokeboka Kvardagsmat. Det var fullt hus og herleg stemning, krydra med goodie-bags, eplejuice og sjølvsagt signering av nytrykt bok…. Fortsett å les »

Vekemeny 35

BAM – så var den her. Bokslepp-veka! Hurra! Endeleg blir boka å finne i butikken, og endeleg kan de få sjå resultatet etter jobbinga i vinter. Eg gler meg til… Fortsett å les »

ei kokebok blir til

Reklame

Ei kokebok blir til

Det er mange som har spurt om korleis prosessen har gått føre seg og korleis det har vore, og eg har lova eit oppsummeringsinnlegg. Sidan målet er innan rekkevidde får… Fortsett å les »

smørdampet nykål

Vekemeny 34

Og der var skuleferien over for denne gong, og vi er klar for kvardag og kvardagsmat. Det har vore herleg med late dagar og lite rutiner, men no blir det… Fortsett å les »

blomkål-taco

Blomkål-taco

Blomkål-taco er ikkje noko ny oppfinning, og er eit supert alternativ til den tradisjonelle kjøttdeiga. Blomkålen deler du enkelt i bitar, vender inn med olje og krydder og steiker i… Fortsett å les »