Blomkålvingar er ein av dei beste måtane å servere blomkål på. Utan tvil! Det er ikkje vanskeleg å lage heller, men blomkålen må få litt tid i omnen før det… Fortsett å les »
Reklame
Reklame
Blomkålvingar er ein av dei beste måtane å servere blomkål på. Utan tvil! Det er ikkje vanskeleg å lage heller, men blomkålen må få litt tid i omnen før det… Fortsett å les »
Vekemeny 36 er på plass, og dermed er også den store veka for bokslepp, God Morgen Norge og boklansering i boks. Phju! For ei festveke det blei. Igjen: tusen takk!… Fortsett å les »
Reklame
Torsdag 30. august inviterte forlaget og eg inn til sleppfest for kokeboka Kvardagsmat. Det var fullt hus og herleg stemning, krydra med goodie-bags, eplejuice og sjølvsagt signering av nytrykt bok…. Fortsett å les »
Besøk i God Morgen Norge var akkurat like hyggeleg som det ser ut som på TV! Wenche var smilande blid og lett å snakke med. Å samarbeide med henne var… Fortsett å les »
BAM – så var den her. Bokslepp-veka! Hurra! Endeleg blir boka å finne i butikken, og endeleg kan de få sjå resultatet etter jobbinga i vinter. Eg gler meg til… Fortsett å les »
Reklame
Det er mange som har spurt om korleis prosessen har gått føre seg og korleis det har vore, og eg har lova eit oppsummeringsinnlegg. Sidan målet er innan rekkevidde får… Fortsett å les »
Oppskriftene frå i sommarer er ei rask oppsummering og eit lite inspirasjonsinnlegg til deg frå meg. Eg tippar at du har hatt ferie og kopla litt av frå matbloggen, og… Fortsett å les »
Og der var skuleferien over for denne gong, og vi er klar for kvardag og kvardagsmat. Det har vore herleg med late dagar og lite rutiner, men no blir det… Fortsett å les »
Blomkål-taco er ikkje noko ny oppfinning, og er eit supert alternativ til den tradisjonelle kjøttdeiga. Blomkålen deler du enkelt i bitar, vender inn med olje og krydder og steiker i… Fortsett å les »
Vegetarlasagne med penne og creme fraiche blei til ein gong vi mangla pastaplater for å lage vanleg lasagne. I staden hadde vi pasta penne og det viste seg å funke… Fortsett å les »