Vekemeny 35

BAM – så var den her. Bokslepp-veka! Hurra! Endeleg blir boka å finne i butikken, og endeleg kan de få sjå resultatet etter jobbinga i vinter. Eg gler meg til ei veke heilt utanom det vanlege. Følg med på sosiale medier så skal eg halde deg oppdatert;)

Vekemeny 35

Her får du menyforslaget for den komande veka!

Mandag

Pære- og fenikkelsalat

Pære- og fenikkelsalat

Pære- og fenikkelsalat er ein frisk og god og klar på under ti minutt. Har du ein mandolin går kuttinga som ein leik, og det er berre å blande saman… Fortsett å les »

Tysdag

torsk spekeskinke

Torsk med spekeskinke og jordskokkpure

Dette blei ein stor favoritt her i heimen -og har allereie hatt reprise fleire gongar, før den i det heile har kome på bloggen! Eg må nesten dele æra med kassadama… Fortsett å les »

Onsdag

søtpotetsuppe med paprika

Søtpotetsuppe med paprika

Søtpotetsuppe med paprika er deilig varmande og god suppe for heile familien. Søtpotet gir ei suppe med nydeleg farge og deilig smak. Med litt currypaste blir det futt i suppa,… Fortsett å les »

Torsdag

Laks i form

Laks i form er ein enkel middag som i tillegg er klar på under ein halvtime. Rødløk og spinat smakar veldig godt saman med laks, og med litt chili blanda… Fortsett å les »

Fredag

kyllingcurry

Kyllinglår i curry

Kylling og curry er knallgodt i lag og finfin middagsmat servert saman med ris og eventuelt nanbrød. I denne versjonen har eg nytta kyllinglår i den store prosessen med å… Fortsett å les »

Laurdag

vekemeny 2016 / 6

TACO-pizza

Botn: 2,5dl vatn 300g kveitemjøl (ca 5-6 dl) ½ pk tørrgjær 1ts salt 2ss olivenolje Topping: 1 boks pizzasaus 200g karbonadedeig med tacokrydder ½ rødløk 8-10 cherrytomatar 12-15 nachochips riven… Fortsett å les »

Søndag

heimelaga hamburger

Hamburger med BBQ-saus

I fjor laga eg min første BBQ-saus, og det var jo både enkelt og veldig, veldig godt. Det måtte vi sjølvsagt ha i år også, og her får du årets… Fortsett å les »

Noko godt

krokanis utan ismaskin

Krokanis utan ismaskin

Vaniljeis er poppis, men vaniljeis med karamellsmak er jo endå betre! For å få skikkeleg god karamellsmak tok eg utgongspunkt i karamellen vi brukar når vi lagar karamellpopcorn -som er… Fortsett å les »

Brødmat

Kvardagsbrød

Kvardagsbrød

Det er ikkje alltid vi har tid til å vente på eit eltefritt brød, men treng brød til kvelds. Då lagar vi denne versjonen, som gir tre kvardagsbrød, der to… Fortsett å les »

Vekas kake

Verdens Beste – Kvæfjordkake

Verdens Beste – Kvæfjordkake. Denne kaka treng vel neppe å bli introdusert? Den har blitt kåra til Noregs beste kake fleire gongar og går like ofte under namnet “Verdens Beste”… Fortsett å les »

Skrive av Anita

Eg som står bak denne matbloggen heiter Anita, og likar best å stå på kjøkkenet eller på ein fjelltopp her på Sunnmøre. Likar du det du ser på bloggen her? Bestill mi første kokebok her!