Vaniljesaus er dessertsausen over alle. Perfekt topping på sjokoladepudding, gelé og friske bær. Kva er vel nyplukka og syrlege rips utan denne søte sausen over? Og sausen lagar du enkelt… Fortsett å les »
Reklame
Sylta rødløk
Sylta rødløk er det perfekte tilbehøret til (nesten) alt. Super-enkelt å lage og med lang haldbarheit er det gull å ha eit glas ståande i kjøleskapet. Skal du ete ein… Fortsett å les »
Vekemeny 46
Vekemeny 46 er på plass og eg håper at du har ein fin november så langt. Sjølv om eg synest november til februar er tunge månedar prøvar eg alltid å… Fortsett å les »
Fransk sjokoladekake med bringebærsaus
Fransk sjokoladekake med bringebærsaus har eitt lag kake og eitt lag sjokolademousse på toppen. Men det geniale er at det er same røra. Det underste laget er sjokolademousse som blir… Fortsett å les »
Yakisoba wok
Yakisoba wok er japansk stir fry som tradisjonelt blir laga med nudlar, svin, grønsaker og saus. Det finnast uttalege versjonar og oppskrifter på denne retten, ofte servert som gatemat i… Fortsett å les »
Vekemeny 45
Vekemeny 45 er på plass og med det ønsker vi november velkommen! Endeleg går ettermiddagane og kveldane litt seinare. Det er mørkt ute og tid for å tende lys og… Fortsett å les »
Reklame
Søtpotet- og kikertgryte
Søtpotet- og kikertgryte er spicy, mettande og god. Ei perfekt haustgryte når kulden kjem snikande og du har lyst på noko varmande og godt. Dette er ei vegetarisk/vegansk gryte, og… Fortsett å les »
Proteinrundstykker med skinke, ost og soltørka tomat
Proteinrundstykker med skinke, ost og soltørka tomat er perfekt nistemat. Det trengst ikkje noko meir pålegg, det er berre å nyt rundstykka som dei er. Perfekt å ta med ut… Fortsett å les »
Vekemeny 44
Håper du har hatt ei fin helg og er klar for kvardag igjen. Eller kvardag og kvardag. Onsdag brakar det laus med Halloween, og har du som meg born heime… Fortsett å les »
Vekemeny 43
Vekemeny 43 er på plass og eg håper du finn noko som fristar å lage til middag i veka som kjem. Tusen takk for stort engasjement og deltaking i feiringa… Fortsett å les »