Heimelaga hamburger og pommes frites slår all gatekjøkken mat du har ete, og hamnar på lista over noko du kunne bestilt på ein god restaurant. Du kan gjere mykje klart… Fortsett å les »
Tomatsuppe med ekstra vitamin
Visste du at paprika inneheld fire gongar så mykje c-vitamin som appelsin? Vi brukar mykje paprika her i heimen, både i supper, sausar, gratengar og smoothie. I denne suppa har… Fortsett å les »
Fiskegrateng med spinat og parmesan
Fiskegrateng med spinat og parmesan er ein grøn vri på den tradisjonelle fiskegratengen. Spinat er jo grønt og sunt utan å smake så veldig mykje, og dermed perfekt å blande… Fortsett å les »
Sjokolade- og chiliterte
Å lage terte er slett ikkje vanskeleg, men du treng litt tid. Om du innfinn deg med at du må gjere ting litt etappevis er dette ein fin-fin dessert å… Fortsett å les »
Pizza med chorizo og mozzarella
Botn: 2,5 dl lunka vatn 5-6 dl kveitemjøl 2 ss olivenolje 1 ts salt ½ pk tørrgjær Pizzasaus med paprika og løk: 1 ss olivenolje 1 løk 1 paprika ½-1… Fortsett å les »
Gresk dessert
Ein herleg kvardagsdessert, eller kveldssnack om du vil, som tek mindre enn fem minutt å lage! Oppskrifta blei delt av ein instagramven, og måtte testast ut ved første høve. Absolutt… Fortsett å les »
Rømmegraut
Rømmegraut er herleg tradisjonsmat som slett ikkje er vanskeleg å lage frå botnen. Ikkje treng du mange ingrediensar heller! Ein fin rett å servere både til kvardags og til fest…. Fortsett å les »
Grønsaksuppe med kvite bønner
Eg har fått fleire tilbakemeldingar om at de gjerne vil ha middagar med linser og bønner i. Her er ei enkel kvardagssuppe som har kvite bønner i staden for kjøt…. Fortsett å les »
Kokosbollar
På instagram har eg tidlegare publisert Kokosbollar, til stor begeistring. I denne versjonen er sukkeret meir enn halvert, og oppskrifta er inspirert av ein av mine favoritt TV-kokkar og TV-serien… Fortsett å les »
Muslibar
Muslibar Til desse muslibarane har eg teke utgongspunkt i Berit Nordstrand sin versjon. Henne har eg sansen for! Bra dame med bra fokus:) Muslibarane blei testa ut på skitur ein… Fortsett å les »