fløtekarameller

Karameller

Nyyydelege karameller som smeltar på tunga. Desse har fått bein å gå på og det må nok kokast opp både ein og to batchar til før jul. Knallenkle å lage… Fortsett å les »

Lussekattar

Nydelege lussekattar med herleg smak av kardemomme og farge frå safran. I år er det første gong eg har brukt safran, vi har gjerne laga lussekattar utan farge eller erstatta… Fortsett å les »

Sara Bernhardt

Sarah Bernhardt

Sarah Bernhardt er konfekt-kake på sitt beste. Med nydeleg mandelmakron som botn, deilig fluffy sjokoladefyll og knasande sjokoladetrekk på toppen er dette perfekt ettermiddagsdessert. Sarah Bernhardt På bileta ser du… Fortsett å les »

Glutenfri nøttegranola

Glutenfri nøttegranola har fått meg på granola-kjøret igjen, etter ei lang omelett-pause… Eg kom over ei oppskrift med crunchy granola, og kunne ikkje få laga den raskt nok! Eg har… Fortsett å les »

Harde vaflar

Vaflar er ein sikker vinnar og noko som fell i smak hjå dei fleste gjestar. Men vaflar er jo absolutt best når dei er nysteikte. Kva gjer du då når… Fortsett å les »

Verdas beste peparkaker

I bloggverda må tittelen minst vere verdas beste om ein skal nå fram i den store julekake-jungelen! Men eg overdriv ikkje her altså! Dette er verkeleg verdas beste peparkaker! Spør… Fortsett å les »

Kanelbollekake

Kanelbollekake

Kanelbollar er ein stor favoritt her i heimen, og inspirert av eit bilete eg såg på instagram blei det kanelbollekake i staden. Argumentet på det bilete var at det beste… Fortsett å les »