I denne heimen er alle gutane, både voksne og barn, over middels glad i kanelsnurrar og det er vel ikkje noko som gjer dei gladare enn å få servert akkurat… Fortsett å les »
Kantarell omelett
Omelett er raskt, enkelt og godt og kan heldigvis varierast både etter sesong og utval i kjøkkenskapet. Denne versjonen har haustens kantarell som eg plukka med meg frå skogstur for… Fortsett å les »
«Bounty» utan sukker
Desse små herligheitene, «Bounty», har gått ned på høgkant i det siste. Kokos har verkeleg vokse på meg det siste året, og eg diggar det. Kokosmjølk i smoothien, i kyllinggrytene… Fortsett å les »
Heilsteikt kylling med sitronsmør og rotgrønsaker
Heilsteikt kylling er nydeleg men best av alt: superenkelt å lage! Det einaste den treng er litt tid i omnen, så her er det berre å klargjere fuglen og la… Fortsett å les »
Chiagrøt med kokosmjølk
Chiagrøt, eller chiagraut som eg seier, er mat som lagar seg sjølv. Du kjenner det kanskje også som kjøleskapsgrøt? Du blandar chiafrø med væske og let det stå å svelle… Fortsett å les »
Torsk med spekeskinke og jordskokkpure
Dette blei ein stor favoritt her i heimen -og har allereie hatt reprise fleire gongar, før den i det heile har kome på bloggen! Eg må nesten dele æra med kassadama… Fortsett å les »
Vegetarlasagne med omnsbakte rotgrønsaker og fetaost
Denne vegetarlasagnen har eg hatt i bakhovudet lenge, og den passar perfekt å lage no når det er så mykje gode rotgrønsaker i sesong! Omnsbakte rotgrønsaker er så søtt og… Fortsett å les »
Spicy svinewok
Wok er verkeleg kvardagsmat. Raskt, enkelt og godt. Og så bøttevis med grønsaker innkludert! Det kan vel alle like? I denne versjonen har eg brukt svinefilet, som er skjært i… Fortsett å les »
«Polarbrød» med havregryn
«Polarbrød» med havregryn er populært å ha med i matpakken både for små og store. Desse heimelaga var ikkje mindre populære enn dei butikk-kjøpte. Og ja vi kjøper faktisk buttikbrød… Fortsett å les »
Marokkansk lammegryte med quinoa
Marokkanske smakar med koriander, kanel og spisskummen er spanande smakar som ikkje blir for «heitt» for nordiske ganar. Nydeleg god, og kanskje enno betre dagen etter -så denne kan du… Fortsett å les »