Snickerskladdkake

Snickerskladdkake er søt, salt og mektig. Akkurat slik ei kake skal vere. Kladdkaker skal jo ganske enkelt rørast saman, og det er nettopp det du gjer med denne. I tillegg… Fortsett å les »

taco med torsk

Vekemeny 15

Første veka av april er overstått, og ein skulle tru at no var det vårsko og sykkel som gjaldt. Men dei fekk seg ei litt uventa pause gitt. Snøvér og… Fortsett å les »

enkel spinatsuppe

Spinatsuppe med egg

Spinatsuppe med egg er irrgrøn på farge og smakar nydeleg godt. Har du ei god kyllingkraft liggande i frysaren er det no du skal leite den opp. Viss ikkje må… Fortsett å les »

Marsoppskrifter

Marsoppskrifter

Marsoppskrifter oppsummerer månaden som har gått her på bloggen. Bak bloggen var det hektisk aktivitet med ferdigstilling av bokmanus, og målet var at det ikkje skulle vise igjen på blogginnhaldet…. Fortsett å les »

Oksehalegryte med rotmos

Oksehalegryte med rotmos

Oksehalegryte med rotmos er middagen du kan servere etter å ha vore ein heil dag ute på ski. Perfekt å brune kjøtet litt etter frukost, legge det i ei eldfast… Fortsett å les »

italienske påskebrød

Vekemeny 13

Vekemeny 13 er påskeveka 2018, og her får du oppskriftene du kan glede deg sjølv og dei rundt deg med. Ha ei god påske:)

vegetarisk sheperd's pie

Vegetarisk Sheperd’s pie

Vegetarisk Sheperd’s pie er digg gratinert form som gjerne kan nytast to dagar på rad. Perfekt mat å lage mykje av og servere til gjestar. Eller bruke som middag to… Fortsett å les »