Snickerskladdkake er søt, salt og mektig. Akkurat slik ei kake skal vere. Kladdkaker skal jo ganske enkelt rørast saman, og det er nettopp det du gjer med denne. I tillegg… Fortsett å les »
Vekemeny 15
Første veka av april er overstått, og ein skulle tru at no var det vårsko og sykkel som gjaldt. Men dei fekk seg ei litt uventa pause gitt. Snøvér og… Fortsett å les »
Spinatsuppe med egg
Spinatsuppe med egg er irrgrøn på farge og smakar nydeleg godt. Har du ei god kyllingkraft liggande i frysaren er det no du skal leite den opp. Viss ikkje må… Fortsett å les »
Marsoppskrifter
Marsoppskrifter oppsummerer månaden som har gått her på bloggen. Bak bloggen var det hektisk aktivitet med ferdigstilling av bokmanus, og målet var at det ikkje skulle vise igjen på blogginnhaldet…. Fortsett å les »
Reklame
Sjokolade med karamellkrokan
Sjokolade med karamellkrokan er lett å lage, og krev få ingrediensar. Mørk sjokolade er ein stor favoritt hjå meg, og kvar dag et eg ein knekk saman med ettermiddagskaffien. I… Fortsett å les »
Vekemeny 14
Vekemeny 14
Oksehalegryte med rotmos
Oksehalegryte med rotmos er middagen du kan servere etter å ha vore ein heil dag ute på ski. Perfekt å brune kjøtet litt etter frukost, legge det i ei eldfast… Fortsett å les »
Vekemeny 13
Vekemeny 13 er påskeveka 2018, og her får du oppskriftene du kan glede deg sjølv og dei rundt deg med. Ha ei god påske:)
Vegetarisk Sheperd’s pie
Vegetarisk Sheperd’s pie er digg gratinert form som gjerne kan nytast to dagar på rad. Perfekt mat å lage mykje av og servere til gjestar. Eller bruke som middag to… Fortsett å les »
Chicken Curry Sandwich
Chicken Curry Sandwich har blitt laga på Instastory kvar gong eg har kokt kyllingkraft i det siste. Når du kokar kraft på ein heil kylling sit du igjen med massevis… Fortsett å les »