Marsoppskrifter

Marsoppskrifter oppsummerer månaden som har gått her på bloggen. Bak bloggen var det hektisk aktivitet med ferdigstilling av bokmanus, og målet var at det ikkje skulle vise igjen på blogginnhaldet. Det heldt nesten, men med påkeferie på slutten av månaden i tillegg blei det nokre oppskrifter mindre enn normalt. Pytt sånn, det gjer vel ingenting!

Bokprosessen har vore hektisk og spanande, og det gler meg at vi no er inne i ei litt rolegare periode for min del. Ikkje minst gler eg meg til å sjå korleis designaren set saman boka, og korleis framsida blir. Spanande, spanande! Men tilbake til marsoppskriftene her på bloggen. Her er dei nye! Klikk på tittelen for å kome til oppskrifta.

Marsoppskrifter

kikertsuppe

Kikertsuppe

bakt søtpotet med kikerter

Bakt søtpotet med kikerter

steikt skrei med søtpotetmos

Steikt skrei med omnsbakt søtpotetmos og hasselnøtter

chicken curry sandwich

Chicken Curry Sandwich

vegetarisk sheperd's pie

Vegetarisk Sheperd´s Pie

Oksehalegryte med rotmos

Oksehalegryte med rotmos

 

Skrive av Anita

Eg som står bak denne matbloggen heiter Anita, og likar best å stå på kjøkkenet eller på ein fjelltopp her på Sunnmøre. Kjøp gjerne kokeboka mi som kom ut i 2018.