Cottage cheese frukost er frukosten for travle dagar når du treng noko raskt og enkelt. Nokre spiseskeier cottage cheese i botnen, frø og nøtter for litt krønsj og gode bær…. Fortsett å les »
Reklame
Reklame
Cottage cheese frukost er frukosten for travle dagar når du treng noko raskt og enkelt. Nokre spiseskeier cottage cheese i botnen, frø og nøtter for litt krønsj og gode bær…. Fortsett å les »
Vekemeny 20 betyr inget annet enn at 17. mai er i kjømda. Det er straks klart for kakebakst, dugnad og tog. I gjeldande rekkefølge. Vi kryssar fingrane for like fint… Fortsett å les »
Jordbærmoussekake er enkel å røre saman, og treng ingen tid i omnen. Botnen på kaka er laga av havrekjeks og smelta smør. Etter inspirasjon frå klassisk ostekake. Jordbærmoussen er laga… Fortsett å les »
Butterdeigpizza med ramsløkpesto blei etterspurt då eg delte bilete på instastory førre veke. Og eg er som regel ikkje vanskeleg å be, så her får de oppskrifta. Dette er perfekt… Fortsett å les »
Langtidssteikt lammeskank med grønsaker er kjøt som smeltar på tunga. Lammeskank er vel verdt å kjøpe med seg heim når du finn det på butikken. Det gir verkeleg ein digg… Fortsett å les »
Vekemeny 19 og kom mai du skjønne milde! Kan ein bli meir glad i våren enn ein er i Norge? Hallo så deilig det er. Lysare, varmare, grønare. Eg gjenntek… Fortsett å les »
Pavlova med jordbær og smash er perfekt å setje på kakebordet. Her er det krem for dei som likar det best. Bær for dei som har det som favoritt. Og… Fortsett å les »
Reklame
Tacopai er supert å lage når du har restar av tacoen liggande, og du ikkje har lyst til å ete tradisjonell taco to dagar på rad. I oppskrifta er det… Fortsett å les »
Spagetti med kylling og soltørka tomat er ein enkel kvardagsfavoritt som gjerne blir laga dagen etter at vi har kokt kyllingkraft. Kyllingkraft er helgeaktivitet å koke, og då sit ein… Fortsett å les »
Vekemeny 18 er klar, og der var det plutseleg snart over og ut for april. Den beste tida av året er her! Lysare for kvar dag, varmare for kvar dag…. Fortsett å les »