marsipankake med friske bær

Marsipankake med friske bær

Marsipankake med friske bær er verkeleg ei festkake! Og dette marsipanlokket er ikkje så vanskeleg å få til som du kanskje fryktar. Trikset er å kjevle marsipanen mykje større enn… Fortsett å les »

fiskepakke torsk

Vekemeny 18

Vekemeny 18 er på plass, og med det takkar vi april for følgjet. No er det mai som bankar på døra, og då er vi klare for festkaker, hurrarop og… Fortsett å les »

vasskefir

Vasskefir

Vasskefir er sprudlande drikke som du lagar heime på kjøkkenbenken din. Drikken er full av gode bakteriar for tarmen din, dei såkalla probiotiske bakteriane. Bakteriane er av den gode sorten… Fortsett å les »

pizza med artisjokk og spinat

Vekemeny 17

Vekemeny 17 inneheld både vegetarmat, fisk og kylling. Med vår i lufta blir det ny giv i alle leirar, og då høver det vel bra å prøve noko du ikkje… Fortsett å les »

Vekemeny 16

Sjølv om det framleis er påskefeiring er det straks på tide å tenkje på kvardagen igjen og vekemeny 16. Ei litt kortare kvardagsveke er ein fin start etter mange dagar… Fortsett å les »

Helios favoritt: kokosolje

Sponsa

Helios-favoritt: kokosolje

Kokosolje har dei siste åra blitt meir og meir populært, både i matlaging og som hud- og kroppspleie. Oljen hadde tidlegare eit noko rufsete rykte som «farleg metta feitt» men… Fortsett å les »