beef bourguignon

Vekemeny 45

Ny vekemeny er klar, håper du finn noko som fristar! I veka som var feira vi Halloween med stor suksess. Kidsa gler seg like mykje til denne dagen som til… Fortsett å les »

snickerskuler

Reklame

Snickerskuler

Snickerskuler er ei konfektbombe av ei anna verd. Nydelege altså, men det er nok med ein per person. Eller det var i allefall min konklusjon før eg tok med restane… Fortsett å les »

oppskrift oksehalegryte

Oksehalegryte med tomat

Oksehalegryte med tomat er mat som tek lang tid å lage, men som er vel verdt ventinga. Kjem du over oksehalar i butikken er det berre å fylle handlekorga og… Fortsett å les »

chicken tortilla

Vekemeny 44

Håper du har hatt ei fin helg og er klar for kvardag igjen. Litt planlegging på førehand gjer middagskabalen så mykje enklare! Her får du forslag frå bloggen til veka… Fortsett å les »

singapore pepper crab

Pepperkrabbe

Pepperkrabbe er asiatiske smakar på nydeleg norsk råvare. Vi har investert i krabbeteiner i år, og har ete meir krabber dette året enn samanlagt heile livet. Min favoritt er og… Fortsett å les »

risgrøt

Reklame

Risgraut

Risgraut høyrer ofte til laurdagslunsjen til her i heimen. Resultatet er glade born og dermed glade foreldre. Dei vil helst ha sukker, kanel og eit smørauge på. Vi vaksne vil… Fortsett å les »

kvit pizza

Vekemeny 43

Vekemeny 43 er klar, håper du finn noko du har lyst å lage denne veka! Med ønske om ei fin veke får du her eit glimt frå Oslo i veka… Fortsett å les »

enkle bounty

Enkle bountykuler

Enkle bountykuler er raskt å lage, krev få ingrediensar og smakar nydeleg. Søtt og godt med deilig konsistens og smak av kokos og sjokolade. Kulene held seg lenge i kjøleskap,… Fortsett å les »

arme riddarar

Arme riddarar

Arme riddarar er nydeleg kveldsmat eller ekstra god frukost. Og det beste av alt? Du lagar det av brød som eigentleg er tørt og ikkje så godt å ete. Med… Fortsett å les »