Her får du inspirasjon til å lage din eigen grøne eller fargerike salat, bruk det du likar best i dei mengdene du vil/har. Litt nytt for kvar gong gjer at… Fortsett å les »
Panna cotta med pasjonsfrukt
Her får du ein standard Panna Cotta, men med eksotisk frukt på toppen. Denne varianten stod på to-do lista mi lenge, rett og slett fordi eg ikkje fann pasjonsfrukt… Fortsett å les »
Eltefri rundstykke til hytteturen
Eltefri rundstykker er og blir ein favoritt, og då må vi sjølvsagt lage det når vi er på hyttetur også. Har du ikkje gryte og utstyret du treng seier… Fortsett å les »
Iskake med Daim
Iskake er genialt. Du lagar den lenge før du treng den, og unngår oppvask og stress den dagen du skal ha gjestar. Denne versjonen har eg fått av ei tante… Fortsett å les »
Laks i form
Laks i form er ein enkel middag som i tillegg er klar på under ein halvtime. Rødløk og spinat smakar veldig godt saman med laks, og med litt chili blanda… Fortsett å les »
Kvardagsbrød
Det er ikkje alltid vi har tid til å vente på eit eltefritt brød, men treng brød til kvelds. Då lagar vi denne versjonen, som gir tre kvardagsbrød, der to… Fortsett å les »
Stablebrød
Den siste veka har instagram vore fylt med nydelege bileter av versjonar av ”Stablebrødet” til Bakerinnen, som deltek i Hele Norge Baker. Ho har ein versjon med timian og basilikum,… Fortsett å les »
Kvit pizza med spekeskinke og parmesan
Kvit pizza med spekeskinke og parmesan er nydeleg godt og ei fin løysing når du ikkje har pizzasaus let tilgjengeleg. Nokre skeier creme fraiche gjer underverker og saman med salt… Fortsett å les »
Mild fiskesuppe med torsk
Her får du ein ny variant av den populære mild fiskesuppe med laks. Smakfull og fin måte å få i familien fisk på. Prøv du óg:) Du treng 3 gulrøtter… Fortsett å les »
Kylling med honning, sitron og quinoasalat
Kylling med honning- og sitronmarinade er nydeleg godt! Den steiker i omnen (eller på grillen om du vil) medan du kokar quinoa og deler opp grønsaker. Dermed er quinoasalaten klar… Fortsett å les »