Desse krydderknutane er ein fest-variant av baguetteoppskrifta, og ser veldig fine ut på tapasbordet/koldtbordet eller som tilbehør til gryter eller supper. Prinsippet er det samme som når du skal… Fortsett å les »
Reker og loff
Reker, loff og majones høyrer lange sommarkveldar til, og er enkel mat å servere når ein har gjestar. Rekene treng berre å tine så er dei klare, og då har… Fortsett å les »
Chocolate chip cookies (glutenfri/paleo)
Litt mindre sukker og litt mindre kveitemjøl er noko eg har klokketru på, for heile den vestlege verda eigentleg. Men ein treng ikkje ete smaklaust og kjedeleg fordi om. Vi… Fortsett å les »
Pizzabrød
Pizzabrødet er ein variant av det flotte stablebrødet. Dette er eit flott alternativ til focaccia, og ser fantastisk ut på bordet med pizzamarmoreringa inni. Lett å like og fin å… Fortsett å les »
Grilla hamburger
Heimelaga hamburger er ujålete og finfin mat å servere neste gong du grillar. Har du i tillegg vore lur og laga hamburgerbrøda på førehand, slik at dei berre kan tinast… Fortsett å les »
Pai med bacon og marikåpe
I bursdagsgåve fekk eg (les: kjøpte sjølv og pakka inn) denne boka, med mykje fine tips om planter som kan brukast i matlaging. Der var det blant anna marikåpe som… Fortsett å les »
Laks med mangosalat
Laks og mango er ein vinnar i lag og smakar utruleg godt! Steik laksen medan du blandar saman salaten, og vips har du nydeleg middag klar. Her får du oppskrift… Fortsett å les »
Pizza med blomkålbotn
Pizza med blomkålbotn publiserte eg på instagram for nokre veker sidan, og har vel sjeldan fått meir spørsmål og nysgjerrige kommentarar frå ulike hald. Pizzaen var absolutt godkjent, og det var… Fortsett å les »
”Squagetti” med tomatsaus
Spagetti laga av squash har dukka opp på fleire og fleire matbloggar siste året, og sjølv om eg ikkje har funne denne geniale dingsen som heiter spiralizer nokon plass, var… Fortsett å les »
Grilla asparges med spekeskinke
Grillsesongen er i gong, og då er det kjekt med smårettar som kan serverast ved sidan av eller som ein liten forrett. Grilla asparges er nydeleg som tilbehør eller som… Fortsett å les »