Her kjem 10 forslag frå meg til kva du kan diske opp med på søndag når det er morsdag, anten du vil ha enkle løysingar eller litt meir tidkrevjande kaker…. Fortsett å les »
Eltefrie speltrundstykker
Spelt skal jo vere mykje mildare for magen enn kveitemjøl, og det er jo ikkje å forakte for nokon. Når du kan bruke spelt på nesten same måten som kveitemjøl… Fortsett å les »
Lammekjøttbollar i pita med tzatziki
Lammekjøtt er tilgjengeleg på alle butikkar her i KL, men får du ikkje tak i det på din lokale butikk i Norge kan du fint bruke vanleg storfekjøtt/kjøttdeig. Dette er… Fortsett å les »
Nachos
So enkelt og so godt! Krydra kjøttdeig med litt futt i og tortillachips rundt kanten. Ein liten svipptur inn i steikeomnen for å smelte osten og vips er det klart… Fortsett å les »
Finalist -Verdas beste nynorske blogg
For nesten eitt år sidan blei eg nominert til prisen «Verdas beste nynorske blogg» og intervjua av Framtida.no som du kan lese her. Og så har året gått, og eg… Fortsett å les »
Naked cake
Då min kjære feira dagen sin i desember nytta eg høvet til å få testa ut den nye trenden med «naked cake». Kake utan krem på utsida, men med krem… Fortsett å les »
Krema pasta med røykalaks og fennikel
Denne retten er laga i ei fei, og smakar veldig godt! Oppskrifta er innspirert av ein rett med same namn i Ole Martin Alfsen si nye bok «Hverdagsmat», men er… Fortsett å les »
Kvardagsvaflar
Kvardagsvaflar er litt sunnare vaflar som du kan ete i staden for brødskiver når brødboksen er tom eller du har lyst på noko ekstra godt til frukost eller kveldsmat. Desse… Fortsett å les »
Thai pad
Thai pad er nudlar, kylling og grønsaker med smak av Thailand. Skikkeleg kosemat som er lett å like og ete. I denne versjonen har eg nytta squash i staden for… Fortsett å les »
Innbakt pai med bacon, ruccola og fetaost
Innbakt pai med bacon, ruccola og fetaost smakar veldig godt, og gjer at du får enno meir av det gode og sprø paiskallet for kvart stykke. Pai som er varma… Fortsett å les »