Heimelaga is er fantastisk! I denne klassikaren er det vaniljeis saman med hakka sjokolade -og det funkar alltid. Absolutt min favoritt. Har du små yoghurtbeger eller liknande kan du lage… Fortsett å les »
Fiskegrateng med kokosmjølk og blomkål
Å du hildrande fiskegrateng! Kan ein få betre kvardagsmiddag? Og kan fisk bli lettare å like for små og store? Nei, seier eg -og er jublande glad over å ha… Fortsett å les »
Kyllingsuppe med gurkemeie og ingefær
Denne kyllingsuppa er nydeleg, og som med alle supper og gryter: enda betre når du varmar den opp dagen etter -så lag ein stor porsjon! Suppa har gurkemeie og ingefær… Fortsett å les »
Kylling på boks
Heilsteikt kylling er enkel og god mat, og gir deg mykje beinrestar som du kan koke nydeleg kraft på. Kylling på boks er ein artig vri, der du trer kyllingen… Fortsett å les »
Plukke-suppe
Plukke-suppe har blitt ei eiga greie her i Kuala Lumpur, og denne suppa må få heite det her på bloggen òg! Plukke-suppe (Young Tau Foo) er eit herleg konsept i… Fortsett å les »
Braisert lammeskank med marokkansk curry
Braisert lammeskank høyres spanande og vanskeleg ut, men tyder berre at du skal brune kjøtet før du legg det i ei gryte med lokk og let det steike/koke vidare i… Fortsett å les »
Kyllingkraft
Å koke kraft er herleg enkelt og utruleg godt. Det løftar ei suppe like mykje som det står i alle oppskrifter, og det er kjekt å kunne ha skikkelege varer av… Fortsett å les »
Karamell popcorn
Karamellpopcorn er himmelsk godt, og ein stor favoritt her i huset. Du poppar popcorn på vanleg måte, blandar det med karamell og steiker det til slutt i steikeomnen. Klissete, søtt… Fortsett å les »
Sunn Taco
Taco sunt sa du? Ja, klart det er det! Unngå dei ferdigkjøpte glasa med sukker og ingrediensar ein ikkje klarer å uttale. Lag guacamole av nesten berre avokado og nyt… Fortsett å les »
Cashewnøttpizza med kjøttbollar
Det har gått omlag akkurat eitt år sidan eg slutta å ete gluten, og det har gått heilt strålande. Med eitt unntak… eg saknar pizza! Før laga vi stort sett… Fortsett å les »