Denne retten tek få minutt å lage, og er like fin å ete både til lunsj, middag eller kvelds. Du treng noko for å lage strimlar av squashen, anten ein… Fortsett å les »
Frukost-smoothie med avokado
Smoothie til frukost er enkelt, raskt og godt. Perfekt når du er lei av å bruke tid på frukost, noko eg kan kjenne litt på etter lange ferie-frukostar. Kanskje er… Fortsett å les »
Søtpotetpizza med tacokjøttdeig og asparges
Søtpotet er og blir genial, og kan (som potetnamnet skulle tilseie) brukast til det meste. Vi har stort sett alltid ei eller fleire søtpotet liggande i kjøleskapet, og difor er… Fortsett å les »
Fiskesuppe med reker og blåskjell
Ein ting vi norske var rimeleg enige om at vi sakna i Asia var fisk og fiskemat. Eller for å vere meir korrekt; fisk laga på nordiske måtar. I Asia… Fortsett å les »
Smuldrepai med jordbær og nektarin
Smuldrepai er sååå godt som ein kvardagsdessert etter middag, og lett å variere alt etter kva som er i sesong. No er dei norske jordbæra klare, og ein fin variasjon… Fortsett å les »
Yoghurt-Panna Cotta med jordbærsaus
Panna Cotta med ein syrleg smak av yoghurt er nydeleg. Og med sommarens friske jordbær er dette enkel og god dessert som du fint kan lage klar på førehand. Kjekt… Fortsett å les »
Hamburger med BBQ-saus
I fjor laga eg min første BBQ-saus, og det var jo både enkelt og veldig, veldig godt. Det måtte vi sjølvsagt ha i år også, og her får du årets… Fortsett å les »
Vaniljeis med sjokoladebitar -utan ismaskin
Vaniljeis med sjokoladebitar er ein av mine favorittar som eg har med meg frå barndommen av. Dog var den vi fekk då sjølvsagt kjøpe-is, men no er det ingen grunn… Fortsett å les »
Krokanis utan ismaskin
Vaniljeis er poppis, men vaniljeis med karamellsmak er jo endå betre! For å få skikkeleg god karamellsmak tok eg utgongspunkt i karamellen vi brukar når vi lagar karamellpopcorn -som er… Fortsett å les »
Bringebærkrans
Ein slik bringebærkrans har eg hatt lyst til å lage heilt sidan eg såg framsida til kokeboka «Slikkepott» første gongen. Det er berre det at kanel og sukker gjer mann… Fortsett å les »