Desse rundstykka rører du raskt saman, formar til rundstykker og set rett i steikeomnen. Ingen heving og dermed supre å lage ein kveld du vil ha noko godt å ete…. Fortsett å les »
Eltefrie frukostrundstykker
Nydelege rundstykker som er sprø på utsida og mjuke på innsida. Utan frø eller store korn, akkurat slik mine kids vil ha dei. Deiga rører eg saman på to minutt… Fortsett å les »
Det beste frå oktober
Oktober er over, og vi er i gong med årets nest siste månad. I løpet av denne månaden har eg fått brukt mykje tid på kjøkkenet, og nokre av det… Fortsett å les »
Varmande linsesuppe med gulrot og ingefær
Linsesuppe med gulrot og ingefær er varmande og lindrande på ein kald haustdag. Med krydder som også har andre funksjonar funkar denne perfekt om du kjenner på litt sår hals… Fortsett å les »
Årets Matblogg 2015
Bakeren og Kokken arrangerer i samarbeid med bakelyst.no og klikk.no/mat Blog Awards der du som er lesar kan gå inn og stemme på din favoritt. Kvardagsmat er ein av dei… Fortsett å les »
Rocky road fudge med marsipan og pistasjenøtter
Rocky Road Fudge har blitt ein stor suksess her i heimen, og vi eksperimenterar med nye versjonar jamt. Denne gongen er det pistasjenøtter og marsipan som har fått vere med,… Fortsett å les »
Tortilla med kyllingnuggets
Tortilla med kyllingnuggets er crispi og godt, og kan varierast slik at alle rundt bordet får sin favoritt. Eit must for min del er avokadodressing, men du kan gjerne bruke… Fortsett å les »
Innbakte pølser
Innbakte pølser er ein fin vri på vanleg pølse med brød, og er litt ekstra stas å ete. Eg passar alltid på å lage nokre snurrar utan pølse inni, og… Fortsett å les »
Grønnkålchips
Vil du ha eit litt sunnare alternativ til chips-kosen? Då lagar du grønnkålchips på få minutt. Gni inn med litt olje, ha på salt og set i omnen. Enkelt og… Fortsett å les »
Enkel Halloween-lykt
Det er straks klart for Halloween-feiring igjen og kanskje vil du pynte opp på trappa med ei ekte graskar-lykt? Denne tradisjonen som er framand for min (og dei over) sin… Fortsett å les »