Annonse Nytt år nye moglegheiter og dermed kan eg stolt fortelje at mi første oppskrift på Apetina sine sider er publisert: Søtpotetpizza! Her får du ein liten smakebit av korleis… Fortsett å les »
Reklame
Reklame
Annonse Nytt år nye moglegheiter og dermed kan eg stolt fortelje at mi første oppskrift på Apetina sine sider er publisert: Søtpotetpizza! Her får du ein liten smakebit av korleis… Fortsett å les »
Nyttårs-bord Så er siste kvelden i året her, og vi har ete nydeleg pinnekjøtmiddag saman med familie. Bordpyntinga i dag er det mange som har spurt etter fleire bileter av,… Fortsett å les »
Dei mest populære oppskriftene i 2015 på bloggen er no klare, og blir presentert under i kronologisk rekkefølgje. Statistikken er klar på at det er Kyllingsuppe med nanbrød som tronar… Fortsett å les »
Følg meg gjerne på instagram og snapchat: kvardagsmat Det nærmar seg siste dagen i året, og tid for å tenkje på årets nyttårsmeny. På ein slik dag der kvelden er… Fortsett å les »
Med desse bileta av enkel marsipankonfekt ønskjer eg GOD JUL til alle dykk fine lesarar! Eg håper du har hatt ei fin førjulstid, og hatt glede av julegodtet som har… Fortsett å les »
Har du bestemt kva som skal vere dessert i jula? Då treng ein gjerne dessert både på julaftan og andre dagar det skal vere litt ekstra stas til middag. Julaftan… Fortsett å les »
Inneheld sponsa produkt Vepsebol er populære småkaker å ha til jul, og fleire har tipsa meg om å bruke lakris i dei. Eg fekk tilsendt ulike former for lakris-sirup… Fortsett å les »
Brune pinner er ein rask og enkel sort av julekaker å lage og kan fint lagast no når det nærmar seg julaftan med stormskritt. Du brukar ei kjøkkenmaskin til å… Fortsett å les »
Til god middag høyrer sjølvsagt surkål til, og det lagar du lett frå botnen med denne oppskrifta her. Det blir mykje surkål av eit lite kålhovud, så du treng ikkje… Fortsett å les »
Jul og selkap høyrer ofte i hop, og då må det kaker på bordet. Her har eg samla seks av mine kake-favorittar, til inspirasjon for kakebaking. Mange av kakene kan… Fortsett å les »