Kanelsnurr med sjokoladesaus er deilig klissete og søte bollar som anten kan serverast som dei er eller med litt reve appelisinskal på toppen. Appelsin og sjokolade funkar veldig godt i… Fortsett å les »
Påskegodis
Påskegodis samla til inspirasjon om du vil setje noko ekstra godt på bordet i løpet av ferien. Eg har samla både litt sunnare variantar utan tilsett sukker, og sukkerbomber utan… Fortsett å les »
Müslirundstykker med cottage cheese
Müslirundstykker med cottage cheese er ferdige på ein halvtime, og krev verken elting eller heving. Dei er naturleg glutenfrie sidan dei berre har havregryn og frø i seg, og ikkje… Fortsett å les »
Lakriskuler utan sukker
Lakriskuler utan sukker er søta med dadlar og smakar skikkeleg digg. Litt sunnare godteri kan vere kjekt avogtil, og då er desse små herlegheitene perfekte! Lakriskulene er raske å lage… Fortsett å les »
Kokosgranola med chiafrø
Kokosgranola med chiafrø er som namnet tilseier granola med smak av kokos. Kokos var ein smak eg hadde vanskeleg for å lære å like, men så vips -eit år i… Fortsett å les »
Påskemeny 2016
Påska er i gong og det høver godt med ein påskemeny. I påska vil vi vere mest mogleg utandørs, men samtidig ete godt. Då trengst det enkle rettar, som anten… Fortsett å les »
Panna Cotta med appelsin og Daimkuler
Panna Cotta med appelsin og Daimkuler er ein ny versjon av den nydelege italienske desserten. Panna Cotta tyder kokt fløyte, og det er akkurat det du gjer når du skal… Fortsett å les »
Enchiladas med bønner
Enchiladas med bønner Enchiladas med bønner og spicy tomatsaus er finfin fredagskveldmat å servere som variasjon til den tradisjonelle tacoen. Deilig krydra tomatsaus rulla inn i ei mjuk lefse med… Fortsett å les »
Vafler med potetmjøl
Samarbeid med Hoff-potetmjøl Vafler med potetmjøl er sprøtt og godt, og funkar både med grove vafler og med fine vafler. Eg har utvikla to versjonar til Hoff, ein lys og… Fortsett å les »
Valnøttroser
Valnøttroser er ekstra flotte å sjå på og er grove og gode rundstykker å setje på bordet. Den fine rosa får du ved trille ei pølse som du slår ein… Fortsett å les »