Shakshuka -bakt egg i spicy tomatsaus i samarbeid med Apetina /annonse/ Shakshuka er ei av desse oppskriftene som det finnast like mange variantar av som kokkar. Du lagar digg tomatsaus… Fortsett å les »
Reklame
Reklame
Shakshuka -bakt egg i spicy tomatsaus i samarbeid med Apetina /annonse/ Shakshuka er ei av desse oppskriftene som det finnast like mange variantar av som kokkar. Du lagar digg tomatsaus… Fortsett å les »
Smoothie-bowl er ein av mine favorittar å starte dagen med. Krema, tjukk smoothie som du et med skei og er toppa med noko knasande og friskt. Smoothien held seg fint… Fortsett å les »
Sjokoladepavlova med vaniljekrem og bær er akkurat så mektig og god som den ser ut. Deilig sjokoladesmak blanda med vaniljekrem og det beste som finnast av bær. Denne kaka kan… Fortsett å les »
I dag byr eg på deilig ovnsbakt aubergine lagvis i god spicytomatsaus, toppa med parmesanost. Ein variant av den populære italienske Melanzane alla parmigiana som anbefalast på det varmaste. Bakt… Fortsett å les »
Kylling satay og peanøttsaus var alltid safe å velje frå menyen uansett kvar vi skulle ete det året vi tilbrakte i Asia. Dette er ein rett som det finnast veldig… Fortsett å les »
Vegetarcurry er curry med grønsaker, linser og deilige krydder med litt futt i. Curry er ein av dei rettane som fint kan lagast utan kjøt, utan at det går på… Fortsett å les »
Fiskekaker med søtpotetchips var middagen vår i dag. Raskt og godt, og ikkje meir tidkrevjande enn at det kan stå på middagsbordet ein heilt vanleg kvardag! Eg kjøpte torskefilet på… Fortsett å les »
Spelt blir rekna som ein av urkornartane og kan med stort hell erstatte kveitemjøl i nesten alle oppskrifter. Mjølet er mindre foredla og har dermed bevart sine opprinnelege eigenskapar og vert… Fortsett å les »
No tenkjer du kanskje: «Hæ? Er ikkje dette gammalt nytt? Har ikkje ho nett fått ein pris frå Mållaget» og det stemmer forsåvidt. Tilegare i år fekk eg Målprisen frå… Fortsett å les »
Reklame
Lasagne med laks, spinat og Apetina-ost i samarbeid med Apetina /annonse/ Lasagne med laks, spinat og Apetina-ost var ein av rettane eg laga då eg var i Oslo med Apetina… Fortsett å les »