Reklame

Lasagne med laks, spinat og Apetina-ost

Lasagne med laks, spinat og Apetina-ost i samarbeid med Apetina
/annonse/

lasagne med laks spinat og apetina-ost

Lasagne med laks, spinat og Apetina-ost var ein av rettane eg laga då eg var i Oslo med Apetina i februar. Då blei nøye utvalgte rettar testa på kjøkkenet heime før det var iherdig kokkelering og fotografering ein vinterdag i storbyen.

Det vart ein veldig kjekk dag som eg delte på snapchat: @kvardagsmat, der eg laga rettane og matfotograf Stian Broch tok bileta. Alt føregjekk i studioet hans på Fornebu, og i løpet av ein hektisk dag rakk vi å lage og fotografere 8 (!) oppskrifter før flyet tok meg heim til Sunnmøre og kvardagen her.

laks med spinat rødløk og feta

Ein av middagsfavorittane eg laga var denne retten med laks, spinat, rødløk og Apetina-ost. Gode smakar lagt lagvis i ei form og sett i omnen. Laks treng ikkje så lang steiketid, og endå kortare steiketid når den er delt i terningar, så her er det nesten berre inn i omnen for at retten skal bli gjennomvarm!

Blei du frista av dei fine bileta til Stian og fekk lyst til å setje denne retten på bordet så finn du oppskrift og framgongsmåte her på Apetina sine sider!

lasagne med laks spinat og apetina-ost

Blei du nysgjerrig på dei andre rettane som blei laga denne dagen?
Her ser du dei som ikkje kjem på bloggen, men som ligg på Apetina sine sider:

Horn med ost og skinke:

horn med ost og skinke

Lammestek i wrap:

20160208-apetina-wrap-36

Løksuppe med cheddar og mozzarella:

løksuppe

Quesadilla med quinoa:

quesadilla med quinoa

Foccacia:

foccacia

Vil du lese meir om mitt samarbeid med Apetina finn du det her og hugs at du kan delta i #tastetwist konkurransen og vinne flotte premiar!

Og for ordens skuld: alle bileta er tekne av Stian Broch.

stjerne Dette blogginnlegget er reklame for Apetina

Skrive av Anita

Eg som står bak denne matbloggen heiter Anita, og likar best å stå på kjøkkenet eller på ein fjelltopp her på Sunnmøre. Kjøp gjerne kokeboka mi som kom ut i 2018.