Quesadilla er vel ein av dei matrettane som knapt treng ei oppskrift. Men du og du så godt det er! Heilt perfekt som noko lite og godt ein kveld du… Fortsett å les »
Pinnekjøtt med rabbestappe
Pinnekjøtt med rabbestappe er det eg har vakse opp med som middag på julaftan, og framleis det eg helst vil ete om eg får velje. Den lukta som blir i… Fortsett å les »
Reklame
Raw-kake med bringebær
Raw-kake med bringebær er mi første raw-kake! Den blei kjempegod – den andre gongen eg laga den.. Sidan det ikkje er sukker i kaka er det alfa og omega at… Fortsett å les »
Vekemeny 45
Søndag 6. november, og det er berre to vekemenyar igjen før vi er i gong med adventstida. Vi har starta nedtellinga mot jul i heimen, og i skrivande stund er… Fortsett å les »
Eltefrie 4-korn rundstykker
Eltefrie 4-korn rundstykker er ein ny versjon av dei rundstykka vi lagar oftast i vår heim (kanskje i konkurranse med Proteinrundstykka som også er høgt på lista). Dette er super… Fortsett å les »
Det beste frå oktober
Og vips var det november og berre to knappe månedar igjen av året 2016. Tida går fort når ein har det kjekt seiast det, så det må vere eit godt… Fortsett å les »
Reklame
Créme Brûlée med smak av kaffi
Créme Brûlée er ein deilig dessert som gjerne kan lagast klar dagen før du skal servere den, og det er jo perfekt om du skal ha gjestar til middag. I… Fortsett å les »
Vekemeny 44
Og vips så var oktober over og vi er klare for november og den mørke tida. Tid for å tende lys, lage varm kakao og pusle med inneaktivitetar. Det er… Fortsett å les »
Reklame
Tacograteng
Tacograteng er fylt med steikt løk, kjøttdeig, mais, hakka tomat og tacokrydder. Toppa med smelta ost og gratinert i omnen er den perfekt å setje på bordet saman med nachos… Fortsett å les »
Viltgryte med reinskav
Viltgryte med reinskav er haustgryte delux! Gode smakar kokt saman og servert rykande varmt med søtt syltetøy til og gjerne ei raus skei potetmos. All den kantarellen vi plukka tidlegare… Fortsett å les »