Vekemeny 12 er på plass og det er siste innspurt før påskeveka startar. Mat må ein ha og her får du denne vekas forslag til meny. Vekemeny 12
Steikt skrei med omnsbakt søtpotetmos og hasselnøtter
Steikt skrei med omnsbakt søtpotetmos og hasselnøtter har alt ein fiskerett skal ha. Gode smakar og krønsj på toppen. Når søtpotetene får seg ei runde inn i omnen som dette… Fortsett å les »
Vekemeny 11
Søndag og godt i gong med mars. Det er berre to små veker til det er påske, og vinteren er over på for denne gong. I veka som har gått… Fortsett å les »
Reklame
Bakt søtpotet med kikerter
Bakt søtpotet med kikerter er kosemat som lagar seg sjølv. Bakt søtpotet smakar søtt, mjukt og godt. Med knasande kikerter på toppen kan dette serverast både som middag eller digg… Fortsett å les »
Februaroppskrifter
Februaroppskrifter – eit tilbakeblikk på dei nye oppskriftene i månaden som var. Denne månaden baud mellom anna på kake til morsdag, deilig brødbakst og spanande oppdrag for Gartner. Håper å… Fortsett å les »
Vekemeny 10
Søndag og tid for å publisere forslaget til meny for den komande veka! Denne helga har gått med til kokebokskriving, smaking og fotografering. Det nærmar seg innlevering av ferdig manus,… Fortsett å les »
Reklame
Kikertsuppe
Mild og god suppe med knæsj farge, takka vere gurkemeie. Eg likar det krydderet berre betre og betre. Knall farge og gode eigenskapar for kroppen samla i eit gult pulver…. Fortsett å les »
Vekemeny 9
Huhei hvor det går! Ny veke på gong, og ny middagsinspo er klar. Etter ferieveke med litt lausare planlegging trengst det ofte litt idear for å kome i gong igjen…. Fortsett å les »
Nomeatballs med poteter og brun saus
Nomeatballs med poteter og brun saus er kjøttkaker utan kjøtt. Ellers er det servert med same tilhøyr som klassikaren har, og det smakar temmeleg likt. Til og med farsen ser… Fortsett å les »
Gyllen blomkålsuppe
Gyllen blomkålsuppe er perfekt vintermat. Det lille ekstra ein treng når ein kjenner seg litt tufs, eller kjenner at ein bryggar på noko. Med gurkemeie som er betennelsesdempande og god… Fortsett å les »