Og vips var første veka i det nye året overstått! Eg håper du har stått deg vel i innkjøringa med rutiner og kvardag igjen. Det er ingenting som er så… Fortsett å les »
Fløytekaramell med lakris
Fløytekaramell med lakris har blitt produsert på førjulskjøkkenet her. Det er den gode fløytekaramelloppskrifta med tilsett lakrissirup i tillegg. YUM! Dei gode seige karamellene med ein nydeleg smak av lakris…. Fortsett å les »
Glutenfri tjukklefser
Glutenfri tjukklefser er min store favoritt som kaffimat. Lefser er jo noko heilt spesielt, og alltid populært når det står på eit kakebord. Tjukklefser er mykje enklare å lage enn… Fortsett å les »
Reklame
Havrekjeks med sjokolade og valnøtter
Havrekjeks med sjokolade og valnøtter er alt du vil ha frå eit havrekjeks. Nydeleg smak av havre, knasande valnøtter og nydelege bitar av sjokolade. At kjeksa er ferdige på ein… Fortsett å les »
Reklame
Årets julegåvetips!
Årets julegåvetips er sjølvsagt kokeboka Kvardagsmat. Enkel, heimelaga mat som alle kan klare. Kjenner du nokon som treng litt hjelp til å kome i gong på kjøkkenet? Her har du… Fortsett å les »
Reklame
Tørre vaflar med sjokoladetrekk
Tørre vaflar med sjokoladetrekk kan lett funke som ei julekake spør du meg. Tørre vaflar er ein favoritt hjå dei små i huset her, og du finn ein annan versjon… Fortsett å les »
Reklame
HURRA! NYTT OPPLAG AV KOKEBOKA!
Hurra! Hurra! Hurra! De er verdas finaste lesarar og bok-kjøparar! Det er takka vere dykk at førsteopplaget snart er tømt frå lageret, og at det nye er i trykken. Tusen… Fortsett å les »
Vekemeny 49
Vekemeny 49 er klar og det er første søndag i advent. Tenk at jula snar er her! Synest ikkje det er lenge sidan vi var ute på sjøen og fiska… Fortsett å les »
Vekemeny 48
Så var det søndag igjen og tid for å planlegge den komande veka. Denne veka har det dukka opp minner på snapchat frå turen til India for to år sidan…. Fortsett å les »
Vekemeny 47
Vekemeny 47 er på plass og det er tid for å planlegge den komande veka. Kva skal du ha til middag? Kva aktivitetar står på planen? Og kor mange blir… Fortsett å les »