Risbollar er ein av dei «julebakstane» som er laga på få minutt men likevel er elska av både små og store. Julebakst står i hermeteikn, for her der det strengt… Fortsett å les »
Panna Cotta med bringebærsaus
Panna Cotta med bringebærsaus er super dessert å servere når du skal ha gjestar, og funkar kjempebra om du skal lage dessert til mange. For ikkje mange vekene sidan var… Fortsett å les »
Vekemeny 51
Det er fjerde søndag i advent og alle lysa er tende! No tenner vi det første lys, åleine må det stå. Vi ventar på det vesle barn i krubba lagt… Fortsett å les »
Reklame
Riskrem med raud saus
Riskrem med raud saus høyrer julehøgtida til, og gir mange gode minner. Riskremen blir aller best om du lagar den samme dag som den skal etast, men det går veldig… Fortsett å les »
Druesalat
Druesalat er super å setje på bordet der du ellers ville ha servert potetsalat eller waldorfsalat, eller gjerne som tillegg til desse to klassikarane når du skal ta med noko… Fortsett å les »
Brokkolisalat med rødkål og tranebær
Brokkolisalat med rødkål og tranebær er super å setje på bordet når det er samling og koldtbord. Saman med spekemat og røykalaks gjer denne seg veldig godt, og er eit… Fortsett å les »
Vekemeny 50
Vekemeny 50 er på plass og vi tender det tredje lyset i adventskransen. Her i huset har Santa Lucia stått på repeat siste veka, for på tysdag skal seksårsklubben i… Fortsett å les »
Karamellfudge
Karamellfudge treng vel kanskje ikkje noko nærare forklaring? Du finn desse gode mjuke, eller steinharde, fudgebitane i alle smågodtdiskar på matbutikkane. Men det er himla enkelt å lage dei sjølv,… Fortsett å les »
Kokosflakmakronar
Kokosflakmakronar er laga med kokosflak, som er som kokoschips å rekne. Det er tynne kokosflak som er digg å strø over frukostblandinga, smoothie-bowlen eller servere som eigen snack. Men så… Fortsett å les »
Sjokolade med pistasjenøtter og tranebær
Sjokolade med pistasjenøtter og tranebær er nesten så enkel å lage at det ikkje trengst oppskrift. Men slik er det jo ofte med ting ein kan og har gjort, då… Fortsett å les »